![]() |
Cześć.
Czytałem sobie dział z wywiadami i pomyślałem, że może fajnie by było gdyby przeprowadzić parę wywiadów z ludźmi z Morgany. Na pewno jest wiele pytań, które chcielibyście zadać ale tego nie zrobicie bo jest wojna, strach o postać lub inne powody. Co wy na to? Jakbyście nie podeszli do tego jak do kolejnego "propaganda thread" i zapomnieli na chwile o wojnie i nienawiści, to mogłaby być to fajna zabawa. Jeśli macie jakieś konkretne osoby, które miały by udzielić takiego "wywiadu" i konkretne pytania do zadania, to pw! Więc... jakieś propozycje? Lista wywiadów: |
Z mojej strony 0 propozycji. Nie widzę nic podniecającego w robieniu i czytaniu wywiadów z ludźmi, którzy są tacy jak ja, tylko mają wysoki poziom w jakiejś grze komputerowej. A co do tego związku na odległość to jest ichnia sprawa nic wszystkim do tego.
|
W ogóle wywiady z graczami który maja wysoki poziom to dla mnie żenada ale ok, działaj kolego ja proponuje przeprowadzić wywiad z Uriza XDDD
|
Cytuj:
|
Taki temat wydaje mi sie ciekawszy niz czytacie bzdet w temacie pt. "wojna na morganie"
Chetnie poczytam takie wywiady :) |
Dzięki za poparcie :) Ułatwicie mi sprawę jeśli podacie imiona osób, z którymi wywiad chcielibyście zobaczyć oraz czego oczekujecie, jakiego rodzaju pytań (o "karierze" na morganie, o przyjaciółach w grze, o rl, o wojne itp). Proszę o post tu lub pw ;)
Mam nadzieje, że Uriza nie jest już załamana i spotkam ją w grze :) |
Pytania np. "ile masz lat", "od jak dawna grasz w Tibie", "Twoje najwieksze osiagniecia w Tibii", "Jaka szkole ukonczyles w rl (bedzie zabawnie<leje>)", " Co sadzisz o updatach" , "Jakie sa twoje cele w Tibii" , "Czy uwazasz ze Tibia jest twoi nalogiem czy tez wypelnieniem wolnego czasu", "Jak Tibia wplynela na twoje prywatne zycie"; Ogolnie takie pierdoly xP
|
też w sumie jestem za i nawet chyba bym bardziej wpuścił na RL, albo tak z pół na pół z Tibią. bierz Shejqa, póki mu się idea podoba. No i w sumie moze strony wojny staną się nieco bardziej "żywe" to by może flamerów zatrzymało?
|
Tak, pytania o rl beda fajne.
Przeprowadz wywiad z imperkiem, kuvokiem, eterem, fureyka no i z victeronem :> |
Z przyjemnoscia odpowiem na kilka pytan xP
|
Dziennikarz, do roboty ! :)
|
Ja niczo nie powiem ;o
Co za pomysły haha ;p Działaj, poczytamy sobie ;) |
Spokojnie Monika kamer ani blyskow fleshy nie bedzie xD Odpowiedziec na pare pytan i przyblizyc nam swoja osobe nie zaszkodzi xP
Dziennikarz zlap mnie w grze xP |
ja bym chcial uslyszec wywiad z victeronem i shejqiem, jesli to mozliwe :)
EDIT: mam troche pytan wiec jakbys chcial to moge sluzyc pomoca panie dziennikarzu ;} |
Cytuj:
Usprawni to pracę i już będzie wywiadzik to czytania ; ) Shejq dzięki za pytania ; ] Aaa i pomyślałem, że pytania może lepiej by było wysłać mi jako pw, osoba, którą chcemy przepytać nie będzie miała przygotowanych odpowiedzi ; p |
Widze ,ze Shejq chce zostac gwiazda, ludzi fantazją XDdddd
Ale obiecaj mi ,ze nie bedziesz gwiazda jak Edyta Gorniak ;) A co do tematu podpisuje sie pod tym co napisał "Reg" ale ani mnie to parzy ani ziębi ;) |
Super pomysł ;)
Będzie co robić jak znowu tibia padnie :p |
Yeah chce byc jak Edzia i zalapac sie na hymn w niedziele xDD
|
IMPEREK Hey, zapewne juz o mnie slyszales. Jestem z forum tibia.pl i chcialbym zadac Ci kilka pytan. Moge? czesc czekaj, schowam sie gdzies :) jasne Moze zacznijmy od tego jak masz na imie, skad jestes i ile masz lat? czekaj, schowam sie gdzies, gdzie mnie nikt nie zje ok juz prawioe... jak bedziesz gotowy to odpowiedz, nie spiesz sie :) Jarek, 26 Warszawa :) Co robisz w Warszawie, studiujesz? pracujesz? pomiedzy, teraz przerwalem prace zeby napisac mgr. Studia skonczylem 2 lata temu, ale bez dyplomu. wiec teraz koncze dyplom a jaki kierunek? psychologia ooo :) Moglbys powiedziec nam cos o swojej postaci? Dlaczego knight, skad takie imie? Cos od siebie... ;) postac w sumie pierwsza i chyba ostatnia powazna "w karierze" ma prawie 3 lata. Czemu knight, to niestety proste, bo najlatwiejszy, a to bylpoczatek tibii dla mnie... imie, to byla moja druga postac. Poprzednia tez knight i strasznie mnie wkurzalo ze ciagle padala :) wiec imie mialo byc "Imperishable" - ang."Niezniszczalny", na 77 lvlu dostalem namelocka, wiec zostalo Imperek Haha, chyba podzialalo, nie widac wielu smierci na Twoim koncie :) Pomimo ze to Twoja jedyna postac to wygladasz na doswiadczonego gracza. Co myslisz o zmianach w tibii? Jest lepiej teraz, czy bylo kiedys? fakt, jakos nie chce padac, tylko kicki, raz boterzy mnie skasowali i raz frajerstwo jak poznawalem sie z frostami a zmiany, kiedys bylo duzo trudniej, czy to trafic kogos runka, czy zasiepac jakiegos potworka, teraz to jest latwizna, a liczby ktore leca to tylkokwestia czasu i cierpliwosci jak pomysle, ze kiedys leczenie, to bylo nacisniecie na runce, a potem na sobie - kosmos. A ludzie na tym annihilatora robili! z dobrych zmian - zdecydowanie addony, moj konik ostatnio no i faktycznie jakos wywazyli te postacie ale zdecydowanie ta gra jest za prosta teraz Czyli uwazasz ze mimo wszystko lepiej bylo kiedys? zdecydowanie tak kiedys zapewne rowniez nie bylo tyle oszustow, zlodzieji i boterow jak kiedys. Co o tym sadzisz? starasz sie ich zwalczyc? tez nie bylo rozowo, bo jednak polowa tych annihilatorow na macro byla robiona. Ale zmienilo sie to, ze kiedys to byl wstyd byc boterem.Teraz nie byc boterem to to samo co byc idiota. Jesli chodzi o zwalczanie, kiedys polowalem na boterow...... ale teraz mi przeszlo, bo nie chce rzadzic na tym swiecie, a robienie porzadku mieczem, to wtracanie sie do rzadzenia wkurzaja mnie, ale trudno, jak ktos lubi upraszczac i tak prosta gre jego sprawa. Tylko zal, jak potem sie nazywa pro-playerem Jestes strasznie pokojowa osoba, starasz sie za wszelka cene aby wszyscy grali w spokoju. Dlaczego? Skad ten spokoj, cierpliwosc? dlugie te wypowiedzi.... bedzie sporo do wycinania :P nic sie nie wytnie, jestesmy jak nie lajfie ;p nie wiem czy spokoj, bo raczej do nerwusow naleze. Ale generalnie nie bawi mnie psucie komus zabawy. Przez prawie rok ganialem z huntem naplecach za (prawie) nic i bylo to wkurzajace i frustrujace nie bawi mnie robienie tego samego innym i wkurza mnie, jak ktos stara sie wlasnie taka smycz zalozyc innym graczom i staram sie ich jakos bronic. tylko ze jak zaczne robic to sila, to bedzie trzymanie sie pztow i tak dalej i wtedy juz nikomu nie pomoge Wiele ludzi potepia to ze jestes taki neutralny. Nie zniecheca Cie to? do bycia neutralnym? hm tak, do dazenia w bronieniu innych itd wiesz co, mam wrazenie, ze klapie jadaczka 10 razy wiecej od tych, co juz sa w wojnie. oni po prostu walcza, a ja tlumacze po 1000 razy ze niechce byc w ojnie, ze ten czy tamten nic nie zrobil, ze da sie to zalatwic inaczej i non-stop takie bzdury sa... to jest uciazliwe i upierdliwe ale chyba gorzej jeszcze bym sie czul, gdybym komus nie pomogl, a on by zaczal seryjnie padac za nic Przejmujesz sie tymi krytykami i cieszysz sie z opini ludzi ktorzy Cie popieraja? Cenisz sobie respekt i zdanie innych? zdecydowanie zarowno sie przejmuje krytykami i bardzo sie ciesze z tych ktorzy mnie popieraja. Czy gra ma wplyw na Ciebie, Twoje zachowanie i zycie prywatne? JUZ nie, a jesli juz to niewielkie w postaci wycinania paru godzin dziennie/co 2-3 dni kiedys miala duzo wieksze teraz ma male, ale to i tak za duzo wlasnie... Wiele ludzi spedza w tej grze za duzo czasu. Co o tym myslisz? Gra w Tibie jest dobra czy powinna byc unikana? na pewno duzo gorsze sa gry typu ogame, plemiona itp. ktore maja wbudowane mechanizmy uzalezniajace. Natomiast sama tibia, coz to trochejak ze wszystkimi przyjemnosciami, w rozsadnych wymiarach jest zupelnie spoko ale tez jednak wciaga, cholernie wciaga i moze byc grozna, jesli ktos nie zauwazy co sie z nim dzieje i zaczyna zawalac RL kiedykolwiek wciagnela Cie za bardzo? Czules/czujesz sie uzalezniony? bylem uzalezniony faktycznie. W tym watku sie nie rozpisales, przejdzmy wiec do gry. Panuje wojna na morganie. Co sadzisz o obu stronach? Komu zyczysz powodzenia? hmmm powodzenia zycze jak zawsze obu stronom, bo kumpli nie brakuje ani tu ani tu. a co mysle o stronach? tak, krotko opisz ich postawe jesli mozesz :) Hakuna to zupelna mieszanka Budasi, ktorych niewielu szanuje, Hiszpanow "starszych", Szwedow, do tego dochodzi niemiecka ekipa, ktorakiedys byla w Sibunie no i polacy wiec to jest totalna mieszanka, ale oni tez wiedz ale oni tez wiedza, ze wygraja, tak sie zachowuja i po prostu do tego daza i tyle A Rise? a NPNP to z kolei spora hustawka emocji, kilku naprawde niezlych ogarniaczy, ktorzy wbrew temu co sie mowi, dosc uczciwie do ludzipodchodza, ale tez troche dzieciakow, ktorzy duzo psuja Chodzi plotka ze my Polacy jestesmy uwazani za "noobow"... Co sadzisz o Polakach na Morganie? jakbym przeszperal Hiszpanow, Szwedow czy Niemcow, napewno wsrod nich znalazlbym sporo noobow, tak samo jak sporo noobow moznaznalezc wsrod Polakow mnostwo tego biega po Carlin i jeczy "eeeej daj coooos" ale to noobizm to nie jest nasza cecha narodowa :) tylko po prostu, cecha 1/4 tibijczykow Polakow jest po prostu duzo :) A co na temat poziomu i kultury na polskim forum? Czy to nie jest wizytowka tego kim sa Polacy? a czy ktos glosowal na to, zeby ktos reprezentowal nas na tym forum? Kazdy reprezentuje siebie i wystawia sobie na forum wlasnawizytowke Kuvok moze byc wizytowka NPNP Imperek wizytowka Sibuny ok, bo my mamy na to zgode gildii ale z tego co wiem, Polska takiej zgody Hawanowi nie dawala wiec nie, to nie jest wizytowka kraju tylko przyklad, ze zdarzaja sie i tacy tutaj Kogo najbardziej w tej grze cenisz, lubisz, podziwiasz? o kurcze masa ludzi i kazdego pod innym wzgledem Jacys szczegolni ktorzy powinni zostac wymienieni? spore wrazenie na mnie ostatnio robi Ike Capone, gosc z glowa na karku. Duzo zawdzieczam Baggisowi. Strasznie cenie sobie kobiety, ktoregraja w Tibie, bo wnosza tu duzo kolorytu i emocji. Leina, Jo, June, Fureyka, Arvena, Hansonik i na pewno .... jheszcze kogos nie wymienilem no i tez bardzo cenie ludzi, ktorzy wnosza klimat do tej gry niepowtarzalny tworzyl Steve, choc byl moim wrogiem a samaSibuna to po prostu banda genialnych ludzi! Wiele ludzi uwaza go za legende i bierze z niego jakis przyklad, czy Ty zaczynajac gre wzorowales sie kims? Dlaczego w ogole zaczales grac? standard "bo kumpel gral". Ale on tez zaczynal. Natomiast nie wzorowalem sie na nikim Zalowales kiedykolwiek ze zaczales grac? znaczy w ogole teraz mozna powiedziec ze zaluje, w sensie ze gdybym wiedzial, ze sie kiedys uzaleznie, to bym pewnie sie nie zdecydowal. teraz jest spoko Jak kazdy pewnie wyznaczasz sobie jakies cele. Co chcesz teraz osiagnac? lvl, outfit, skill , quest czy cos innego? 18 outfitow i leci retire Zycze Ci powodzenia w dazeniu i osiagnieciu tego :) Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, moze jeszcze kiedys bede mial przyjemnosc porozmawiac z Toba :) blagam potnij to, bo sie ludzie zanudza :) Chcialbys cos dopowiedziec jeszcze cos na koniec? Pozdrowic kogos? nieee starczy tej "makulatury" :) |
Już pierwszy wywiad z głowy. Mam nadzieje, że sie wam spodoba, powiecie czy w dobrym kierunku idę, czy tego oczekiwaliście itd.
Proszę o pytania i osoby, dziękuje za te co dostałem, będą wykorzystane : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |