![]() |
Zdajesz czy nie? Czyli Oceny/Zachowanie na koniec roku
Miałem pomysł żeby założyć taki temat więc założyłem,chodzi mi o wasze oceny na koniec roku jak i o zachowanie,moje oceny są wprost śmieszne mam 4 z informatyki 6 z WFU ,4 z muzyki 5 z plastyki a reszta to dwóje :D zachowanie nieodpowiednie,a jak jest u was? jakie macie plany na następny rok? czy w ogóle zdajecie?
Ja na następny rok planuje średnią powyżej 4.0 P.S Podawajcie klasy,ja osobiście jestem w pierwszej gimnazjum |
średnia 2,8, zachowanie naganne. co za rok? zdać czwartą klasę, zdać maturę i egzamin zawodowy.
btw. było |
Zachowanie wzorowe (cudem xD) a średnia w chwili obecnej 4.0. Jeśli zdąrze poprawić te oceny, które jeszcze mogę, to będą miał średnia 4.2. jestem w pierwszej klasie szkoły gimnazjalnej.
|
Średnia 3,00~~, zachowanie może dobre, 1 klasa technikum.
|
Było. Oceny nienajgorsze.
|
Zdaję... Oceny, takie jak chciałem mieć !11
|
Ciągle walczę z fizyką, aby zdać. Średnia coś kolo 2,7.
|
3.7? 4.1? Coś koło tego, zachowanie Dobre.
Choć powinno być poprawne albo gorzej :D ps. Nie wiem czy zdam z informatyki, mam 6 jedynek :D 2 gim. |
Zachowanie Dobre
a średnia nie niższa niż 4.2 |
Zachowanie pewnie bardzo dobre/dobre, a średnia koło 4,1, 4,0, w porywach 4,2 (zależy od geografii i polskiego. Geografia między 2/3, a polski między 5/6.).
|
Zachowanie: B.dobre
Srednia: 3,X x-liczba od 1 do 9 Historia... O Zgrozo... |
Nie, poważnie: żeby nie zdać z jakiegoś przedmiotu trzeba mieć wrodzoną tempotę... Materiał, którego wymaga się na dopuszczający jest przecież tak prosty, że trzeba by chyba... Nie, nie wiem czego. NIE DA SIĘ nie zrozumieć czegoś tak banalnego. Nie rozumiem tych wszystkich agentów (miałem jednego w klasie) którego kiblują do 18tki w 2 gimnazjum.
Mówię o klasach 1-6 podstawówki, 1-3 gimnazjum, w liceum nie byłem, ale chyba aż tak źle nie jest. |
Średnia 4.72. Pierwsza technikum.
W swoich postach piszcie również w której jesteście klasie. |
4.5 bardzo dobre... 3 gim - czyli pierdzenie w stołek i "zrób to w 5 minut" ;)
|
Cytuj:
|
~4,8, zachowanie db/bdb...
3 gimnazjum |
Cytuj:
|
Czyz nie bylo podobnego tematu ?
btw. 2,8 nieodpowiednie / poprawne |
4,6 średnia może 4,7
Zachowanie bdb 2 gim |
Cytuj: