![]() |
Dziwni Moderatorzy?
Mam dziwne wrażenie, ci nasi modkowie są dziwni. Zwłaszcza MayGyver. Powód - popatrzcie na powody skasowania tematów. Kilka przykładów:
Temat skasowany przez MayGyver. Powód: sie skacze, sie plywa, cialko tez mam super fajne Temat skasowany przez MayGyver. Powód: kierunek wschod, tam musi byc jakas cywilizacja Temat skasowany przez MayGyver. Powód: jest zimno bo jest zima pani kierowniczko, taka jest kolej rzeczy Temat skasowany przez MayGyver. Powód: no do pana waclawa - nie zaznalem milosci w tym odcinku Temat skasowany przez MayGyver. Powód: lubu dubu, lubu dubu, niech nam zyje, prezes naszego klubu A co wy o tym sądzicie? |
:D :D :D :D :D :D :D
LOL wygląda że tak. :p |
To patrz na to:
Temat skasowany przez MayGyver. Powód: parówkowym skrytożercom mówimy NIE!!!! |
Przynajmniej śmiesznie jest!!
wole to niż "biurowe tłumaczenia" :D |
Huh? Jak dla mnie bardzo dobre powody na skasowanie tematu ;>
Pozatym zazwyczaj jest tak że autor wie że temat bedzie niedługo skasowany, so who cares? |
Big LOL. Powiem ci, że sam jesteś dziwny:P. Jak się pisze głupie tematy to się je kasuje, a te dopiski są spox<nie to żebym się podlizywał:P>, ale musisz sam skumać czemu była kasacja:P. PozdrO
|
Jakbyś lepiej znał to forum, to byś wiedział, że to swoisty protest i krucjata MayGyver'a, przeciwko głupim i powtarzającym się tematom(głównie są to cytaty z filmów), tak?
|
Ta ostatnio tak wlaczam forum, patrze i nasz MayGyver sie prawdopodobnie nudzi, bo nie sposob zrozumiec niektorych powodow kasowania tematu np: "no do pana waclawa - nie zaznalem milosci w tym odcinku" czy tez "lubu dubu, lubu dubu, niech nam zyje, prezes naszego klubu". Ale niektore sa fajne i mozna posmiac. Ja bym wolal gdyby to powod kasacji tematu byl dokladniej opisany a nie tak jak na gorze napisalem ^.-
|
@Komputeroholik`
> Mam dziwne wrażenie, ci nasi modkowie są dziwni. Zwłaszcza MayGyver. dziwne polecam przeczytac ten oto temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=17632 |
Bo zupa była za słona.
Poza tym dobrze robi. Jak temat jest bez sensu, to i powód może być bez sensu. |
ehh tu nie chodzi o debilne dopiski tylko o madre tematy. Z reszta uzyszkodnik ktoremu skasowali temat zazwyczaj pisze drugi w ktorym pisze ze modki to debile itp.
Trzeba sie troche hamowac po co uprzykarzac zycie sobie i innym??? Poza tym dopiero niedawno rozstrzygnieto konkurs na modow, nowi musza sie przyzwyczaic. A to ze MayGyver daje smieszne powody skasowania tematu.. coz dobra rzecz ;) |
Cytuj:
|
Hmmmm... Takie powody to zwykle aluzja do tresci. Wten sposob glupie posty mniej nuza.
|
Hahah jak rozumiesz "lubu dubu, lubu dubu, niech nam zyje, prezes naszego klubu" to chyba zawsze byłeś samotny w nocy:/
EDIT: No chyba jednak wypada napisać coś na temat niestety ;] A co wolicie komentarze w stylu "wszyscy o tym wiedzą" "ale to już było" kilka razy na jednym forum? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |