![]() |
Stadium of Sound 2008
Mam pytanie, do 18 brakuje mi roczek jednak pelnoletni nie jestem tak wiec jestem ciekawy czy ktos ponizej 18 lat byl kiedykolwiek dopuszczony do tego typu imprezy. Pytam bo bardzo chcialbym jechac 6 wrzesnia do Poznania czy w lipcu na Sunrise. Jezeli ktos wczesniej mial podobne przygody, czy tez orientuje sie co i jak prosz o posta. Pozdro.
|
jakaś akcja była, że dobrze udokumentowana 17 mogła wejść na imprezę. Nie pamiętam czy nie było to czasem sunrise. Forum tibja pe el nie jest dobrym miejscem na zadawanie takich pytań. Po pierwsze jest tu wielu "rasistów"muzycznych po drugie polecam taki portal jak ftb.pl tak dowiesz się więcej.
|
gyagen to nie jest rasizm muzyczny tylko nie tolerancja jak już. poza tym wsa(ć)dz sobie w ciemnosc takie stwierdzenia bo nie znasz nawet polowy userow na forum xD dziekuje :*:*
Da rade! |
jestem na tym forum dłużej niż Ci się wydaje albo nawet dłużej niż ty.
Rasizmu muzycznego zamiast nietolerancji użyłem specjalnie. |
Duża kupa z małej pupy. Takie są Twoje słowa -.-. I mimo wszystko nadal nei znasz połowy userów tego forum. Jeśli się myle proszę udowodnij to, jeśli nie potrafisz stfu. :>
|
Bez problemu wejdziesz :) jak masz bilet to Cie przepuszcza
|
Dam ci znac w niedziele, czy jutro beda malolatow na Global Gathering wpuszczac, ale od 17 roku zycia raczej powinni, jesli masz skonczone ofkoz xd
Edit: Przy okazji - na SoS'08 tez bede :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |