VanBobel |
12-06-2008 14:51 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mevalo
(Post 2098507)
Ja w sumie nie mam nic przeciwko jako palladyn... ale mysle ze dla sorcow 1 strzal w runie sd i tak sotrc ma wyjebane ma 200stralow icicle ktore kosztuje az 2.5k a np porownujac 100 ms/ed 200-250? teraz nie wiem ile bije moge sie mylic.. ale wychodzi na to ze 1 strzal za 200+ kosztuje 25 gp.... 1 assassin star kosztuje 100gp i fakt ze moze trzemac 1 2 3 strzaly ae nie bije ciagle po 400+ czasami mozna uderzyc 50~....
|
Hahahaha , grałem palladynem jak i sorkiem i powiem, że na taki zasrany frost hunt palkiem to sie kupuje royal speary, czy iles tam assasinow i siedzisz pol dnia waste 0 no chyba, ze wydajesz tylko na speary, bolty a taki bp manasow starcza na kilka/h. Załozmy, ze palkiem na taki hunt wydajesz 30k a sorkiem 150k i widzisz jaka to roznica ??? Ledwo stać na taki hunt sorka, i jeszcze jak gowno poleci... Albo jak brak kasy, albo chcesz, żeby hunt byl o połowe tańszy to stoisz przed dp i klepiesz przez tydzien runy ktore sie zuzyja w 5/h na jednym glupim frost huncie...... Palladyn jak chce expic to zaladowywuje speary w 10 min. i leci huncic caly dzien a sorc zeby se po expic albo wydaje miliony zeby se troche poexpic albo siedzi caly tydzien i klepie runy zalll... i mi nie wciskaj kitow, że sorc ma zajebiscie, masz 25 lvl to sie nie wypowiadaj bo gowno wiesz...
Dla porównania Angel of Distans 319 RP ma w domku 44kk a takiego mdw ledwo stać zeby se isc poexpic..
|