Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Assassin Stras a letni Up date (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177656)

Barlog the Pall 06-06-2008 09:50

Assassin Stras a letni Up date

Mam pytanie przeczytalem tu i uwdzie i sluchy mnie doszly ale niewiem czy to rpawda czy assassin stary maja byc zniesione znaczy ze ma ich niebyc niebedzie mozna kupic?? czy ktos cos wie na tye temat prosil bym zeby sie wypowiedzial bo ejsli to prawda to lepjej zrobic pozadny zapas ... bo to co sie ma to nie zniknie tak jak bylo z mana fluid -mana potion ze zostanie to w bp

Ale jak maja to zniesc to lipa na maxa moze i znikaja szybko ale a niekture huty naprawde sie oplacaly...

Askaral 06-06-2008 11:54

Mam nadzieje ze beda sie rozwalac po jednym rzucie, ale nikt z nas nie wie co bedzie w updacie...kiedy wy sie wreszcie tego nauczycie -.-

Mevalo 06-06-2008 13:57

Ja w sumie nie mam nic przeciwko jako palladyn... ale mysle ze dla sorcow 1 strzal w runie sd i tak sotrc ma wyjebane ma 200stralow icicle ktore kosztuje az 2.5k a np porownujac 100 ms/ed 200-250? teraz nie wiem ile bije moge sie mylic.. ale wychodzi na to ze 1 strzal za 200+ kosztuje 25 gp.... 1 assassin star kosztuje 100gp i fakt ze moze trzemac 1 2 3 strzaly ae nie bije ciagle po 400+ czasami mozna uderzyc 50~....

nock keciron 06-06-2008 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barlog the Pall (Post 2098260)
Mam pytanie przeczytalem tu i uwdzie i sluchy mnie doszly ale niewiem czy to rpawda czy assassin stary maja byc zniesione znaczy ze ma ich niebyc niebedzie mozna kupic?? czy ktos cos wie na tye temat prosil bym zeby sie wypowiedzial bo ejsli to prawda to lepjej zrobic pozadny zapas ... bo to co sie ma to nie zniknie tak jak bylo z mana fluid -mana potion ze zostanie to w bp

Ale jak maja to zniesc to lipa na maxa moze i znikaja szybko ale a niekture huty naprawde sie oplacaly...

Wydaje mi się, że tu i uwdzie nie rpawdą ejst to, że assassin straów ma niebyc. Fakt faktem, gdyby jednak je usunęli, te kture zostaną w backpacku bo to co sie ma to nie znika jak manafluidy-manapotiony co zostaną w bp byłyby prawdopodobnie jedynie pamiątką.
niestety wuwczas niebyc niebedzie niemozna ich kupic.

@autor. Starałem się mowic w Twoim języku. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiales.

Barlog the Pall 09-06-2008 00:02

fakt faktem mam popsuta klawiature a po nowa niechce mi sie poprostu isc do media ;] i dlatego takie a nie inne bledy ;]

Unholy_Elder 09-06-2008 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barlog the Pall (Post 2104101)
fakt faktem mam popsuta klawiature a po nowa niechce mi sie poprostu isc do media ;] i dlatego takie a nie inne bledy ;]

Co ty pieprzysz? Albo sie ma popsuta klawiature i sie w ogole nie pisze albo jest ona sprawna i mozna pisac bez problemu z poprawnoscia ortograficzna. Ja najczesciej pisze bez polskich znakow np "że"- "ze", "twój"- "twoj". Jezeli chcesz i umiesz poprawnie pisac nic ci w tym nie przeszkodzi.

Triq 11-06-2008 20:29

Cytuj:

Jedna z głupszych wymówek :D

Ruces 12-06-2008 13:44

Moim zdaniem skoro ice rapier się kończy po 1 użyciu to z assassin starami powinno być tak samo...

Anoj 12-06-2008 14:28

Cytuj:

JEŻELI MASZ POPSUTĄ POWINIENES NAPISAĆ TEN TEKST W TEN SPOSÓB:
fakt faktem mom popsutom klawiaturem a po nowom niehce mje siem popostu isc do medja łś & dlatego takje a ne ynne buendz

R3T 12-06-2008 14:39

Imo pall jak dobrze z assasinka walnie to walnie wiecej niz sorc

VanBobel 12-06-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mevalo (Post 2098507)
Ja w sumie nie mam nic przeciwko jako palladyn... ale mysle ze dla sorcow 1 strzal w runie sd i tak sotrc ma wyjebane ma 200stralow icicle ktore kosztuje az 2.5k a np porownujac 100 ms/ed 200-250? teraz nie wiem ile bije moge sie mylic.. ale wychodzi na to ze 1 strzal za 200+ kosztuje 25 gp.... 1 assassin star kosztuje 100gp i fakt ze moze trzemac 1 2 3 strzaly ae nie bije ciagle po 400+ czasami mozna uderzyc 50~....

Hahahaha , grałem palladynem jak i sorkiem i powiem, że na taki zasrany frost hunt palkiem to sie kupuje royal speary, czy iles tam assasinow i siedzisz pol dnia waste 0 no chyba, ze wydajesz tylko na speary, bolty a taki bp manasow starcza na kilka/h. Załozmy, ze palkiem na taki hunt wydajesz 30k a sorkiem 150k i widzisz jaka to roznica ??? Ledwo stać na taki hunt sorka, i jeszcze jak gowno poleci... Albo jak brak kasy, albo chcesz, żeby hunt byl o połowe tańszy to stoisz przed dp i klepiesz przez tydzien runy ktore sie zuzyja w 5/h na jednym glupim frost huncie...... Palladyn jak chce expic to zaladowywuje speary w 10 min. i leci huncic caly dzien a sorc zeby se po expic albo wydaje miliony zeby se troche poexpic albo siedzi caly tydzien i klepie runy zalll... i mi nie wciskaj kitow, że sorc ma zajebiscie, masz 25 lvl to sie nie wypowiadaj bo gowno wiesz...

Dla porównania Angel of Distans 319 RP ma w domku 44kk a takiego mdw ledwo stać zeby se isc poexpic..

Jacek-bloker 12-06-2008 15:01

Stary będa, tylko pewnie 1 strzałowe -> info od Senior Tuta; x

Marecki666 12-06-2008 15:15

Cipsoft nie wraca do czegoś, co już było, a to zmienił - stary na 8.0 były jednostrzałowe.

Maxiv 12-06-2008 15:40

Boshe...ale macie problemy ;x
Po kiego zasmiecac forum?
Bedzie jak bedzie, a CipSoft i tak tego nie zmieni, nawet jakbyscie wysylali im 100 maili dziennie z prosbami o powrot tibii 7.4 :X

Arcan 12-06-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ruces (Post 2110016)
Moim zdaniem skoro ice rapier się kończy po 1 użyciu to z assassin starami powinno być tak samo...

Od kiedy ice rapiery kosztują 100gp each?

Byles 12-06-2008 18:08

Skąd w ogóle takie info, że assassin stary mają zostać zmienione ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24.