![]() |
Film bardziej mi sie podobał...
Co mi sie nie podoba: - "Tracze" Orków... - Logo Fake... - Czy to miejsce w górze przeznaczenia nie było wyżej niż ta lawa??? - Niektóre Hełmy... - Strzały mogłeś "rozmazać" w GIMP'ie... - Biegnące Orki jakieś "niewyraźne"... - To coś co "trzyma" Sauron... - Niektóre miecze... Co jest neuralne: - Mogłeś zrobić coś osadzone w świecie LotR a nie zrobić Fake'ową adaptacje książki/filmu Takie 4/10 |
Osadzone będzie potem, jak zrobimy to.
A Orkowie niewyraźni bo w gimpie wziąłem im rozmazane w ruchu xD Sauron trzyma buławę/Wekierę (dla niekumatych maczugę) |
Omg! Boshe... chanbicie dobre imie LotR! Co to wogole jest?
Cytuj:
Po pierwsze prawie wszystkie outfity sa ch****e yhyyhy, a jeszcze gorsze lecace strzaly... Zle sklejona lawa na 1st obrasku i wstretne jest to co trzyma ten elf (tez na pierwszym obrazku). Grafiki tarcz, chelmow i etc. sa chaniebne i wyjdz mi z tad. No i jeszcze brak jakiejs wyobrazni zeby zrobic fakea innego niz LotR, ewentualnie wymyslec wlasna historie czy cos... Jednym slowem wielkie DNO! @edit Cytuj:
|
Chciałem jeszcze powiedzieć, że w obrazku 31 jest "mrkach" a powinno być mrokach (chyba).
@Arashel 1.Ci orkowie wiem że są okropni (chodzi mi o moich, tzn łuczników i mieczników), ale pojawią się tylko w prologu. Później zrobie innych. A i tarcze zrobiłem autentyczne, jeśli nie wiezysz moge dać ci zdjęcie figurki, która taką ma :P 2.Logo fake'a mógł dać taki, jaki jest napis na początku filmu :P 3.Powinno, lecz to jest tylko prolog - robiony dawno 4 - co do hełmów Numerończyków*, to zrobiłem poprawną wersje dziś, ale dla osara nie chciało się przerabiać chyba ;P 5 & 6 - powinien dać też strzały rozmazane, skoro biegnący orkowie są :P 7 - Sauron na szczęście tylko będzie w prologu (raczej) 8 - Ci elfowie, orkowie i Numerończycy* tylko w prologu się pojawili 9 - Spoko, jeżeli pomysł wypali to będziemy po Powrocie Króla dawali wymyśloną przez nas fabułę. *Numerończycy - ludze w prologu, pod dowództwem Elendila i Isildura @Edit @Up: Twój Soul Element też rewelacją nie jest, u nas outy robione od 10%... Po za tym to tylko prolog! @Edit2 @Down: Ty zaczołeś 6 fakeów, i żadnego nie skończyłeś. Poza tym wcześniej miałem konto, to nie krytykowałem Twoich fake'ów. A i jeszcze jedno, były beznadziejne... |
Wyjdź, albo przynajmniej udawaj, że wychodzisz.
|
Cytuj:
@bardziej topic: Dziwne strzały. Brzydkie grafiki. Włócznia wygląda jakby ją dziecko robiło. Zero, kompletne ZERO cieniowania (no dobra, 3 kolory + kontur są). I brzydka krew. Efekty brzydkie. Fabuła: N/C Przecież to Lotr, więc czego więcej się spodziewać niż... Lotr'a? Cytuj:
|
Później, później... później... Mam na razie w dupie co będzie później...
Ja bym nie mógł wystawić tak brzydkich grafik, publicznie w Fake'u moim... PS. Team od "LotR Fake" to nie do was... Ja nie rozumiem tych nowych Fake'owców i także tych słabych... Robią jakieś gówno w 5min i wystawiają. Ja bym się wstydził pokazać jakiś szajs... @DOWN Skoro nie jesteście "Śópeł Pło Hiloł Fejkofcami Roku 2010!!!!" ani "superEloMASTAHSUPERRZIOMY Fake'owce". To po H*j bierzecie sie za włąsne grafiki!!! Użyj tych z tibii tak jak ja w Angmarze... @2x DOWN OMG... Cytuj:
|
Outy robiliśmy dość długo i nie w 5 min jak piszesz, drużyne pierścienia jużdawno mamy. Troche wyrozumiałości, napisałem że nie jesteśmy jakimiś "Śópeł Pło Hiloł Fejkofcami Roku 2010!!!!"
@Up Bo nie ma w tibii, takich jakie są nam potrzebne... |
X-Zero skąd wiesz, że nie dotrwam? Chodzi Ci o Bane'a? Go skończę ale później. Nie jesteśmy superEloMASTAHSUPERRZIOMY Fake'owe. Z tego co pamiętam to do fake'a przygotowujemy się od hmm... z dwa tygodnie to już będą.
Arashel ma rację. Ofrócz outów grafy bierzmy z Tibii. Przyznaję Ci rację Arashel |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To takie pseudo-kowadło czy coś tam można wykonać z np. kowadła. Cytuj:
|
Cytuj:
i komentaze od innych was zniecheca i zaprzestaniecie dalej robic to cos. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie znam sie na tym pro eful cieniowaniu fakeów itp. xd
Ale jak dla mnie każdy ma prawo wystawić tutaj swoje prace. Mnie się podoba. Jestem Fanem Lotra=]..I z checią po oglądnięciu,przeczytaniu i zagraniu w wszystko co jest związane z Lotrem..Loookne wasz fake =]. Oceny nie daje,bo według mnie to jest taki ala prolog ; D.. Good Luck! |
Nie mam zamiaru wtrącić sie do rozmowy o fake,wiec go tylko skomentuje..
Nie podoba mi sie: fabuła:Film... Efekty:dupne Outy: j/w Kup se słownik... 3/10 |
Przyjmuję wszelką krytykę. Koniec Kłótni. Archtyp... KONIEC KŁÓTNI.
Postaramy się, aby next part był lepszy. Ach i o drużynę to nie chdziło mi o Fake ale o outy. |
Hmm... Co by tu ocenić...?
Fabułę chyba lepiej nie, LotR jak LotR. Tekst? Ładnie napisane, ale co za trudność posłuchać i przepisać? Grafika? Lepiej nie mówić. A może jednak... Kuźnia czy co to tam jest... Tarcze... Hełmy... Miecze... Tragedia... Ci "rozmazani" orkowie... Ten Hobbit... Te patyk... eee kij... eeem.. włócznie... Lecące strzały... Moim zdaniem moglibyście się bardziej postarać. Mogłoby być lepiej. Naprawdę. Btw. Grał ktoś w LotR BfME II? xd |
Wszelka Krytyka przyjęta, jak już mówiłem. Postaramy się bardziej ( Logo ja grałem. Ja mam)
|
Weźcie się wogóle na wejście 666 razy jeb*ijcie w łeb zanim zrobicie jakieś gówno!!
Grafika zaskoczyła mnie totalnie outy z 7.6(niektóre nowsze...) ten rozpixelowany pierscień na początku czy co to tam za gówno.... sklejka jakoś się trzyma kupy a pozatym porażka... Fabuła no dobra na wejście masz 0 Ortografia nie mam się doczego doczepić ;< Grafika 6/10 Fabuła 0/10 Ortografia 9/10 Ocena = 15/30 = 5/10 Żadna rewelka... |
Nie gadajcie tyle bezsensu tylko dawajcie kolejnego parta.
|
Spokojnie, Osar wyjeżdża dziś i jutro, więc narazie będzie spokój. Ja teraz zajme się orkami i innymi potworami, next prat będzie dobry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |