![]() |
Euro 2008
Od paru miesięcy cieszymy się myślą że Polska, nasz ukochany [choć w świecie tibijskim trochę zanoobowany (przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać, w końcu to forum o tibi)] kraj, dostał się wreszcie na Mistrzostwa Europy w Piłce NożnejB) No dobra.... Ale gdy dowiedzieliśmy się, że pierwszy mecz rozegramy z NIEMCAMI
Cytuj:
Tak, dobrze widzicie te kolorowe literki... właśnie z Niemcami, to emocje [jak moje to i innych też (chyba nie uważacie mnie za innego:p)] znacznie opadły. Choć nigdy nie udało nam się pokonać tych wrednych, śmierdzących itp. [pozostałe wyzwiska daję do wyboru Adminom i Moderatorom (w końcu oni tylko mogą edytować te posty)] Niemców, [wykluczając Grunwald, Cedynię itp. (Znowu nie chce mi się myśleć, ale nie jestem tu przecież sam)] to wierzę że teraz nareszcie mi się uda. Ale jestem także ciekaw, czy userzy tego wspaniałego http://www.forum.tibia.pl (zaraz... po co link, przecież tu siedzimy, później edytuję post), pełnego (przynajmniej tak uważam) poważnych ludzi i nastolatków, myśli tak jak ja, czy może przeciwnie, a może stawia na remis... Miłego dnia, i pisać posty o tym meczu... PS:Zwróćcie uwagę na reklamówkę tych świń -----> http://http://pl.youtube.com/watch?v...eature=related |
A po wywalczeniu przez Polskę awansu na EURO nagle stałeś się wielkim kibicem Polskiej reprezentacji. Heh skąd ja to znam;)
Jest temat o wydarzeniach sportowych...ale jak już to stawiam na remis @Down: Obyś miał rację :) I niech krzynówek strzeli bo wystawilem go w fantasyeuro ;) |
POL - GER 2:1 [0:1] (Jacek Krzynówek '48, Euzebiusz Smolarek '83 - Michael Ballack '5).
You will see. :D |
Wygramy 3:0 z tym ch*jstwem
Bez urazy ;] |
Wygramy! Pomimo tego, że nigdy nie wygraliśmy z Niemcami.Ale musicie przyznać, że atmosfera jest niesamowita w Polsce : )
|
Śniło mi się, że remis do przerwy :baby:
|
rasiak jebnie hattrika i będzie 3:0 dla niemcow.
|
Cytuj:
|
A telewizory Toshiba w MediaMarkcie kupiliście? Nie? To nie liczycie AŻ tak na wygraną... Ja się cudów nie spodziewam, no chyba że będzie jak na mundialu (stfu, 1:0 dla szwabów, po regulaminowym czasie gry). Nie oznacza to, że nie kibicuję, po prostu to moja obiektywna ocena. Ale i tak:
Polska gola, Polska gola, taka jest kibiców wola!!! |
Obstawiajmy najpierw wynik meczu otwarcia - Szwajcaria vs Czechy. Stawiam na 2:1 dla Czechów.
|
Moje typy na dziś:
Szwajcaria - Czechy 1:3 Portugalia - Turcja 2:2 |
Nie okłamujmy się !!
Myślę, że będzie remis i daje 20%, że Polska wygra :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dadzą radę są zgrani ;).
Jutro 0:0 będzie, Borucowi nie strzelą, ale my też nie strzelimy :P |
Cytuj:
@down ._. |
Cytuj:
Portugalia - Turcja 2:0 @Emok Portugalia to nie tylko Ronaldo. Jest Quaresma, Nani a Scolari pewnie po męczącym sezonie dla CR7 dał mu trochę luzu, żeby był świeży. Zresztą dzisiaj zobaczymy kogo typy były trafniejsze ;) |
Polska:Niemcy 2:3 (2:0)
Smolarek 2 gole w pierwszej połowie, kibice świętują, a w drugiej połowie Niemcy nam 3 gole dowalą...:/ Dzisiejsze mecze: Czesi i Portugalczycy wygrają gdzieś tak po 3:1. |
Mecz Polska-Niemcy 08.06.2008 = 8+6 . 2+0+0+8= 1410
Wszystkie znaki* wskazują na nas :P *poza tym że nigdy nie wygraliśmy z nimi są od nas o wiele lepsi, mają lepszego trenera, lepsze morale, większe doświadczenie i wogóle to "szans nie mamy" ;f Obyśmy im dojebali Polska Biało Czerwoni |
Cytuj:
08.06.2008 = 8+6+2+8 = 24 : 8 = 3 + 10 (2+0+0+8) = 13 chyba przegramy ;/// |
Cytuj:
A jak jutro obstawiacie? Moje: Austria - Chorwacja 0:3 Polska - Niemcy 2:1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |