![]() |
Icicle Vs. Cash xD ;[]
Hiho ;- )
Mam ED puki co ;) Zostalo mi jeszcze z 80 dni pacc Robie se icicle ----------------- I oto pytanie : Cytuj:
------------------------------------------------------------------ Po skonczeniu pacca, nie zamierzam go kupowac |
Niee ja ich nie uzywam.
Zrób dla Siebie kilka runek i schowaj do bp na czarną godzine. |
Na twoim miejscu porobił bym kilka(dziesiąt) BP na paccu i zostawił sobie na później. Przydają się na faccu, na dragi/dle, chyba że Cie brak kasy przycisnie to wtedy możesz sprzedać ;] Wg. własnego uznania.
|
To, czy używasz, czy sprzedajesz to już chyba indywidualna sprawa. Jeśli masz niski lvl to po co Ci? Zadasz nimi małe obrażenia, a jak sprzedasz, to chociaż sobie zarobisz. Ja czasami używam, czasami sprzedaje. Częściej jednak to pierwsze.
|
Admin to kurwa
Admin to kurwa
Admin to kurwa |
Sadze ze admin to itak kurwa
Cytuj:
|
Lubie jak admin robi mi loda :)
|
@1 & 2& 3 up
fajoffe posciki, ale admin nie jest kurwom .____________. (no co, nełopostman moze, to ja tesz) |
rób i odkładaj dla siebie.
Potem jak już trochę tego narobisz i wbijesz około 60lv idz z kumplami na kopalnie albo na demce. mega big profit albo mega big waste ;) |
Cytuj:
|
@up
Kopalni svargrond (nightmare, destro, plague, behe, demce itp)... tyle maja. @topic Mam 40 ed i robie te runy i szkoda mi tego używać bo bardzo dobrą kasę idzie na tym zrobić :P |
Cytuj:
|
Up
Bot na nockę i masz 3 bp tego? razy np. tydzień masz 21 bp, czyli około 50k zysku ; > |
ja osobiście robie runki, sprzedaje je i za kasę z nich kupuje mf....
mlvl bardzo szybko idzie w górę, a fajnie się bije dragi z exori frigo, trochę wolniej niż z icicle ale wychodzi mniej więcej na to samo. |
Cytuj:
(Zapomniałem dodać ;s) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |