![]() |
Tibia Pic Editor pod 8.11
Witam, ostatnio chciałem pobawić się troche z wyglądem klienta Tibii.
Przeszukałem wiele stron, ściągnołem pare PicEditorów ale żaden nie działa z Tibią 8.11. Pytanie brzmi: Czy ktoś wie skąd ściągnąć Pic Editora pod najnowszą tibie 8.11 |
Witam ja równiez chcialbym prosic o tibie pic editor 8.11 znalazlem pare niedzialajacych a wiec podlaczam sie do tematu.
|
Nie jestem pewien czy to się nie kłóci z zasadami tego forum, bo to już jest ingerencja w klienta Tibii. TPL już nie jest supported fansite ale regulamin się chyba nie zmienił i nie zmieni :P
|
|
Też bym chciał, ale nie wiem czy w linku nie ma gejloga
|
Nie wiem czy jest key czy nie ale jest pełno plików w tym, ja mam edytora gdzie jest tylko jeden.
|
Raczej niema skanowalem avastem + jotti. Chyba ze jakas owntibia ale watpie.
|
nup
a ia snam fany ploglam do eliminofania keylogeruf tibia lorduf i innego baciewia ;D nasywa sie "Find it" posokajcie f goglah!111
|
log z jottiego - sami ocńcie
Scanner results
Scan taken on 19 Jun 2008 08:34:26 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=108224
S'il vous plait. Wrzucacie Tibia.pic do folderu z edytorem, dorabiacie 2 pliki .bat (.ekse zamienic na wiadomo co): wypakuj.bat Kod:
picparser.ekse -x tibia.pic Kod:
picparser.ekse -c nowa-tibia.pic |
find it mozna znalesc na stornce tibia.pl w download. wiem bo scigalem ;P. co pic edytor pod tibie 8.11 to radzila bym nie siagac z jakichs syfiastych linków ;P
mozecie sobie tez sciagnac to http://infobot.pl/r/BeZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |