![]() |
Witam...
Postanowiłem z przyjaciółmi założyć rodzinkę na Nepterze. Wymagany lv: 1 =) Server: Neptera amerykański, nie ma kicków itp. Typ servera: pvp Nazwa rodzinki: nick Remus Inne wymagania: Znajomość gry, staż przynajmniej pół roku (ja gram od 2005) Gdy wbijesz 10-15lv i przestaniesz grać to nawet nie dołączaj... Gildia: ALMIGHTY Wspólne questy, hunty. Każdy sobie pomaga. Nie ważny jest lv, ale biegać np. po dragach 8 palem to jakoś nie bardzo xd Narazie w rodzince Cała gildia [GUILD]Almighty[/GUILD] |
Informacje o postaci:
Imie: Kevin Remus Wiek: 22 lata Historia: Nie wiadomo o nim prawie nic. Jedyne informacje to że jest członkiem Black Blade. Zalety: <<<<TAJNE>>>> Wady: <<<<TAJNE>>>> |
@up
No i co z tego, że służy gdzieś tam -.- Wiesz ile mogę Ci znaleźć nazwisk z armii? @down "Kevin Remus. Student at United States Military Academy at West Point." Poco piszesz coś takiego jak up jak jesteś w rodzince na Thorii? ... Może i na początku nie skapowałem, ale nie mogłeś po prostu napisać, że dołączysz na początku a potem info? |
up@
Ale o co ci chodzi??? Black Blade to nie nazwa armii... No i trzeba chyba zrobić historię postaci, no nie??? Najpierw pomyśl, a potem napisz..... |
<--
Ja moge dołączyć jak coś to zaczynam już grac
Koki Remus :) |
Neeley Remus _/
powiedzmy ze dam temu szanse.. |
Już 10 osób ;]
Nabijajcie szybko 20+ to na jakieś hunty skoczymy xd http://i265.photobucket.com/albums/i...cket/forum.jpg Pzdr ^^ |
|
[quote=Agnus;2099503]Witam...
Postanowiłem z przyjaciółmi założyć rodzinkę na Nepterze. Wymagany lv: 1 =) Server: Neptera amerykański, nie ma kicków itp. Typ servera: pvp Nazwa rodzinki: nick Remus Inne wymagania: Znajomość gry, staż przynajmniej pół roku (ja gram od 2005) Gdy wbijesz 10-15lv i przestaniesz grać to nawet nie dołączaj... Będzie gildia na 90% Wspólne questy, hunty. Każdy sobie pomaga. Nie ważny jest lv, ale biegać np. po dragach 8 palem to jakoś nie bardzo xd Narazie w rodzince Devil Remus (ja) Elite Remus Luke Remus Huggo Remus Koki Remus Elder Remus Neji Remus Vampire Remus Huxer Remus Neeley Remus O resztę informacji pytać to odpowiem oczywiście, aha i nie oleje jak połowa na tym forum, że rodzinki po miechu nie będzie... moge byc plis gram 7 miesiency mam 1 lvl nazywam sie grek aiv muj gg 10303732 |
kup słownik, przestudiuj w wakacje =) Lepiej dla siebie zrobisz.
|
Coś kręcicie
Napisałem do jednego kolesia czy mogę być w gildii a ten gada żebym mu swoje pasy podał to on doda do rodziny co to ma znaczyć ???!!!!!!!!!
P.S Nadal jestem chętny |
@up
Kto Ci tak napisał? Jedna z osób miała hacka i grał nią hacker więc najpierw napisz kto... |
:)
Cytuję:
[quote=Agnus;2099503]Witam... Postanowiłem z przyjaciółmi założyć rodzinkę na Nepterze. Wymagany lv: 1 =) Server: Neptera amerykański, nie ma kicków itp. Typ servera: pvp Nazwa rodzinki: nick Remus Inne wymagania: Znajomość gry, staż przynajmniej pół roku (ja gram od 2005) Gdy wbijesz 10-15lv i przestaniesz grać to nawet nie dołączaj... Będzie gildia na 90% Wspólne questy, hunty. Każdy sobie pomaga. Nie ważny jest lv, ale biegać np. po dragach 8 palem to jakoś nie bardzo xd Narazie w rodzince Devil Remus (ja) Elite Remus Luke Remus Huggo Remus Koki Remus Elder Remus Neji Remus Vampire Remus Huxer Remus Neeley Remus O resztę informacji pytać to odpowiem oczywiście, aha i nie oleje jak połowa na tym forum, że rodzinki po miechu nie będzie... moge byc plis gram 7 miesiency mam 1 lvl nazywam sie grek aiv muj gg 10303732 To patrykpolak ode mnie wyłudzał passy bo pisałem do niego na gg.A po 2 chce do gildii stworzę jutro konto mój nick będzie Castrol Remus ok? Napisz mi na gg odpowiedź 2256777 |
@up
Patrykpolak nie jest z nami w rodzince. To jakiś oszust więc się nim nie przejmuj Najpierw napisz kto Ci piszę i upewnij się czy jest w rodzince... Ok napisze Ci na gg Usuń tę cytat bo to zaśmieca post, a jest źle przecytowane. |
Jako nowy członek tej zacnej gildi stwierdzam ze narazie bardzo wszystko ładnie się rozwija ale napewno potrzeba jeszcze sporo czasu i zgrania . pozdrawiam devila :)
|
chciałbym dołączyć
nick: Pitekjhgj lvl: 11 |
Wszystko opada do dołu ?
Chciałbym zachęcić wszystkie osoby które mają ochotę na dobrą zabawe ! Poznania nowych ludzi i przyłączenia do naszej "rodziny remusów ; )) " żeby zaczeli grać na tym świecie . Czas na wasz krok , czekamy na was zrobimy razem coś wielkiego ! [CHAR]Azatar Remus[/CHAR] <----każdy chętny niech pisze do mnie |
Rekrutacja nadal otwarta ? Chętnie przyłącze się do was .
Nick: Rascl Remus Profesja: Druid/Pall zalezy jak u was bedzie ze skillowaniem ;d Best Lvl : 67 hacked and deleted ;[ Pacc: Zamowie w przyszłym tygodniu. |
Witam .
Chciałbym dołączyć do tej familii. Mój nick : Maniak Remus Proszę o kontakt na gg : 572392 |
Rekrutacja oczywiście otwarta. Maniak nabij 8 to dam Ci inva do gildi. ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |