![]() |
Samobójcza próba EK z Secury
Jak już w temacie, samobójcza próba 137 EK z serweru Secura [CHAR]Silent Defender[/CHAR] http://youtube.com/watch?v=2ugMgXHDKJ0
Miłego oglądania B) |
He co koles xD
Anyway gz xD |
Widać są ludzie "play 4 fun". I to cieszy =]
|
lol got ballz
|
Nawet daleko zaszedl, jak na 130~ lvl i great potiony.
|
Kozako! .
|
lubie takich, gratki.
|
i nikt jeszcze nie powiedział, że źle zrobił - przecież blesy i aol to 100k, a za 100k można mieć 30 zł na Alegroo, przecież to już 1/3 paka o ja pitole ;[
dusze waste i jeszcze te grand pontony omg jusz byłby pak, a tu nic nie ma i to ma być for fun... on nielogicznie myśli :) |
Cytuj:
no ale szkoda ze nie zabil Ferumbrasa xD |
Kurde fajne, też takie coś musze se zafundować :D
|
Cytuj:
Im chodzi o zabawe B) |
Cytuj:
świetnie koleś zagrał i naprawde daleko zaszedł no gratki ! :) |
Znudziło mi sie w połowie...
|
Loool a ja myślałem że pinionszki tibijskie nie mają żadnej wartości w PLNy...
|
Widzialem juz to, polecam rowniez inne filmiki Defendera ;p
|
Haha tez mam 137ek ale nie podjolbym sie tego XD Do samego konca bylem pewny ze padnie final roomie lecz przez greath poty niestety troche wczesniej ;D ale i tak ziomek wie co to gra :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
odwołałem się do tematu gdzie koleś wyrzucił mpa, mms, sov i inne śmieci i wszyscy płakali że to 500 zł ludzie wymiatacie... NA SEJV RATACH BO SZYBCIEJ Z RAPIERA PADAJĄ :) |
...
......... (up) Czlowieku, Ty wymiatasz.. jak mnie wkurzaja takie pjesy co nie wniosa nic do tematu a kazdy ich post opiera sie na ironii >.>
|
W jego innych filmach możemy znaleść również inne hardcoorowe filmy, poprostu najlepsze filmy o tibi na youtube.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |