![]() |
Counter Strike
Ogólna dyskusja na temat samej gry.
Ja za bardzo nie mam do powiedzenia, ginę często z botami na easy, nie mam steama i jestem laggerem ._. Zapraszam do dyskusji @Down Ja gram oczywi¶cie w 1.6 |
to może powiedzcie w jak± wersje gracie? bo ja preferuje C0 :)
|
CS 1.6, gram w większo¶ci spary z kumplami, czasami wpadne na jaki¶ FFA,albo DM.
|
1.6 ftw _/
Lubie popykać z kumplami buchaczami oraz pograć na jakim¶ no stimowym ffa lub no stimowym serwerze z diablo modem. Gram około 3 miesi±ce i wg kolegoof jestem botem ;( |
WarCraft3 Mode i Predator bardzo fajne
|
1.6 tylko. ; P
|
tylko 1.6, glownie serwy TP (w*****aja mnie ludzie co maja pake i kampia na respie xd) czasem jakis DM albo gungame ofc nonsteam
a macie jakies serwy ciekawe ? |
Cytuj:
|
WarCraft3- 80.190.74.198:27015
Predator- 81.169.166.189:27015 oba Condition Zero |
EEeeeeeeeeeeeee nie chce mi sie CZ instalować ale dziekowac : d
|
1.6 kiedy¶ CZ.
Teraz głównie gram na Cs.tibia.pl Relax i na serwerach z DiabloModem. Pozdrawiam |
Ja osobi¶cie gram w CSS. Ogólnie pierwszy CS jaki był to 1.5, grałem na Serverze NetHouse boski serw ;] Potem przeszedłem na 1.6 i muszę powiedzieć, że no troszkę się zmieniło, lecz nadal można było to porównywać do 1.5. Następnie pograłem Sobie w CZ różnił się jedynie od 1.6 grafik±. Potem jaki¶ miesi±c temu zacz±łem Sobie pogrywać w CSS. Różni się on wszystkim od pozostałych wersji. Jest własna fizyka, niezmiemska grafika. Polecam każdemu CSS ;]
|
1.6 Non Steam
GunGame, DM <33 |
ooo ludzie, znalazlem tak zajebista mapke ze lepszej nie ma!! cs_battlefield, jest tak zaje*****sta ze szok ;o
|
Wszyscy którzy maj± steama, dawać do friendów adamczi :PP,
|
Ja mam :P
Name: Seaymax |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |