![]() |
Bo być Polakiem to znaczy być dumnym!
http://www.joemonster.org/filmy/9234/Polscy-Spartanie-
Filmik uważam że obowiązkowy dla każdego. Bo być Polakiem to znaczy być dumnym! Btw...Pamiętajmy o Euro 2008. Uważam że powinni to puścić przed meczem zamiast reklamy piwa/pampersów/papieru do dupy cz gadającego żarła z Biedronki... |
Cytuj:
PS: Nie lubię I/IIWW wolę średniowiecze : ) ale to tak ode mnie tylko : ). |
Filmik świetny, ale chyba nie nadaje się na euro.
|
Polska odpowiedź na niemiecki film ze złodziejami. Choć właściwie to nie polska.
|
Ja moge dodac ze to moj znajomy zrobil ten "teledysk" i zostal on pokazany na głownej stronie zespolu http://www.sabaton.net
|
Och tak. Naprawde jestem dumna z tego, ze ludzie sie wybijali za ojczyzne. Przeciez to takie wspaniale. Hehehe, ale do Euro to chyba troche nie pasuje, co ?
|
O jak miło. Kawałek z najsłabszej płyty Sabatona jaka powstała -.-
|
Przyklejony temat!
|
I to jest właśnie do dupy, że ludzie uważają że Euro to okazja do zniszczenia Niemców za WW2. Przecież to są cholerne mistrzostwa piłki nożnej, a nie wojna!
|
Jak by była teraz wojna i zbierali chętnych do chronienia własnego kraju to bym sie zgłosił !
Bóg Honor Ojczyzna |
Cytuj:
Preferuje dyplomacje. |
Cytuj:
|
Nie mówię aby niszczyć kogoś, nawołuję raczej do tego aby być dumnym z tego że jesteśmy Polakami, że pomimo nacisków, ciemnych kart,presji zewnętrznej i stereotypów jesteśmy narodem który kroczy w przód z podniesioną głową.
|
Być Polakiem to znaczy być dumnym?... czyli co? Niemiec, Rosjanin, Japończyk, Amerykanin itd nie są warci "dumy"?...
Nie można być dumnym tylko dla tego, że się urodziło w jakimś kraju... Można być Z TEGO dumnym... Stwierdzenie w temacie jest całkowicie bez sensu kolego... Co do tematu który tutaj został szturchnięty - "walka" polsko niemiecka związana z meczem... Dla mnie zarówno okładka tabloidu jak i wszelkie przyrównywanie spotkania do Grunwaldu jest śmiechowe... W ten sposób się rodzą polaczki a potem dziwią się ludziska, że zdarzają się spięcia na ten linii... @down: ołned... |
Polska 1410:1939 Niemcy.
|
Cytuj:
|
Filmik ładny, muzyka też.Widzę też spartan z filmu "300" (This is madness!)
Lecz nie można wykorzystywać euro , po to, żeby wypominać im teraz II wojnę światową. |
Cytuj:
a filmik spoko, chociaz imo powermetal ssie pauke |
Cytuj:
@down: :< |
@up
wsrod ciemnoty, czyli wsrod przewazajacej czesci naszego spoleczenstwa ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |