![]() |
Fajka Wodna.
~~Delete~~ Please
|
|
Przed zakupem sprawdź szczelność fajki, czy dzban jest z grubego, masywnego szkła (może natrafisz na kryształowy). Zwracaj uwagę na stabilność fajki i czy korpus jest odlewany czy spawany (bierz odlewany). Najlepiej gdyby wszystkie elementy fajki były rozkręcane a połączenie z dzbanem na wkręt albo gwintowane.
|
@up
Dzięki za tą uwage lecz nie dałeś mi odpowiedzi na pytanie w temacie. |
szisze , czy bongo ?
ok szisza, jedno dwu cztero lub ile węzową? |
Polecam kupić w sklepie Aladin Magier cena około 170 zł. =P
Cytuj:
|
Primo, wysoką, to jest najważniejsze! Czym wyższa tym lepsza
Uwagi co do szczelności itp itd wyżej wymienione też warto brać pod uwagę Jak już, to doradzam jedno, maks dwu wężykową. Polecam te (obie ten sam model, różnica w kolorze i dodatkach) http://www.shishka.pl/product_info.p...roducts_id=385 http://www.fajka-wodna.pl/towar,180.html Miałem przyjemność palić z paru różnych fajek, w ramach testowania, co kupić sobie, i właśnie taka zawędrowała pod mój dach. |
Czym palenie z sziszy rozni sie od palenia zwyklych fajek?
|
Blackmoon ciekawy bralbym turkus ;)
Cytuj:
Shisha raczej nie jest tak szkodliwa jak fajki. Tytoń ma dobry smak i można się nieźle pobawić =)) |
Cytuj:
Na przykład osobiście o wiele bardziej interesuje mnie palenie sheeshy z gronie 2-3 znajomych i popijanie przy tym grzańca albo miodu pitnego od wyjarania kolejnego szluga... Cytuj:
|
czyli szisza szkodzi tak samo jak fajki ? zawsze mi sie zdawalo ze o wiele mniej ; /
|
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie."
xP |
Powiem szczerze, że serio mnie zadziwiacie swoją wszechstronnością. : P
|
@up
Jeżeli masz sie podniecać takimi informacjami to nie wypowiadaj sie wiecej. @Wieszok O takie odpowiedzi właśnie mi chodzi! Ta fajka wodna mnie bardzo zaciekawiła. Wiecej konkretów... Prosze anie gadanie czy to jest zdrowe czy nie bo mam to wdupie jakoś. (Na coś wkońcu trzeba umrzeć) |
Po co wydawac kase : D wystarczy plastikowa butelka, woda, szlugi i jakas rurka XD No moze efekt nie ten sam, ale za free jest : d
|
@Chesterkaa
taak, lubię praktyczne dziewczyny ;D |
Cytuj:
|
Z mlekiem sie fajne chmury robi hehe.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj: