![]() |
Które z Sub-forum?
Które Sub-Forum najbardziej lubicie ? (odpowiadac, czytac, itp.)
aha w sondzie daje tylko z forum OGÓLNE wiec prosze nie pisac textów w stylu "a ja lubie NIUSY " itp. ------------------------------------------------------------------------ Post Edit: Hmm widze że jak narazie prowadzi "INNE" a zaraz po tym jest: "POTWORY" i :ZDJECIA" Czekam dalej na wasze głosy ------------------------------------------------------------------------Post Edit: SUPERMAN@ Bravo o takie coś właśnie mi chodziło (o takie wypisanie) co najbardziej co najmniej (byc może bedzie to wskażówka dla modóW :D ------------------------------------------------------------------------ Post Edit WOW nawet sam DOBO odpowiedział! dziekuje CZekamy na reszte Modków no i na BOSALA :DDD |
Zagłosowałem na INNE, ale zaraz za nimi są ZDJĘCIA. Najmniej odwiedzam BRONIE i MAGIA. KLANY I POTWORY czasem se tam coś napisze. Czytam prawie wszystko co nowe, ale pisze głównie w INNE.
|
Inne - największa zmora wszystkich modów xD.
Ale i tak lubie ten dział xD Najbardziej nie lubię: Pk i Klany - troszke działy bez przyszłości |
No właśnie, zupełnie zapomniałem o PK. Odwiedzam tylko jeśli na stronie głównej forum ostatni post ma jakiś ciekawy temat. Ogólnie forum nie ciekawe.
|
Alleluja, Bóg istnieje, chwalcie imie Pana bowiem nawigator wreszcie zaczal edytować posty (choc liczba tych bezmyslnie nabitych pozostała, a razem z nimi moja niechęć do Ciebie, ale moze jednak beda z Ciebie ludzie - tak trzymaj).
co do tematu: lubie "Inne" |
Pisac najbardziej lubie w Bron i Magia.
Moderowac PK i Zdjecia (+ tajemnice Rooka), zawsze sie znajdzie kilka notek/tematow ktore warto usunac. Mysle ze moderatozy powinni miec licznik postow usunietych zamiast licznika postow napisanych (moze ktos by wreszcie zaczal expowac i w zdjeciach zrobil by sie pozadek). |
W kazdym z wymienionych mozna znalesc cos ciekawego i pouczajacego bo ludzie sa rozni i rozne tematy zakladaja.
Czasami bardzo dobre a czasami niewarto w nie zagladac. Ogolnie forum jest extra i napewno newbie ktorzy dopiero zaczynaja przygode z tibia beda mogli sie czegos dowiedziec i nauczyc. Ja odalem glos na INNE bo tam lubie najbardziej zagladac zdarzaja sie tematy banalne ale tez i ciekawe a nawet i smieszne. Oby tak dalej :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |