![]() |
Domek Eq
ja juz calkowicie niewiem :baby: mam domek za zkonczy mi sie pacc to rzeczy z domku zostaja tam czy przenosza sie do dp bo raz mowia TaK a raz NiE
|
Z tego co pamiętam, to tak, rzeczy przenoszone są do dp w mieście, w którym jesteś zameldowany.
|
Do miasta w którym masz domek.
Z tego powodu jeśli pacc się kończy a domek masz w mieście dla premium acc to sam je musisz przenieść do dp i odesłać do miasta dla facc. |
Ale do dp wylądują ci tylko itemy, które możesz np. do bp wsadzić. Czyli jakieś stoliki i krzesła tracisz ;p
|
I jeszcze jak nie masz miejsca w dp to też tracisz
|
Cytuj:
|
@Up
buauhuhauhauh, jak nie wiesz to nie gadaj glupot! Sam kiedys sobie przeslalem w parcelu tyle itemow ze mialem zajete 1300 slotow(o 300 za duzo) i to jest tak, że jak np podejdziesz do dp i wyjmiesz np knight legi, to nie mozesz juz ich wlozyc spowrotem. Mogą one tam lezec dopuki ich nie wyciagnoesz ;] Sry za bledy. Nowa klawiatura xD |
Cytuj:
Jesli w depo zabraknie miejsca (nie przez ilosc itemkow, lecz ilosc pustych slotow) to te nadprogramowe przedmioty beda czekaly, az zrobisz odpowiednia ilosc miejsca... W ten sposob nic nie stracisz... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Fureyka i Lechista mają rację, sam tez tak raz mialem ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Informacja o zmianie tego systemu do mnie nie doszła więc od razu przepraszam za wprowadzenie w błąd... |
Nawet niedawno smieszny bug byl z tym na jakims serwerze , jakis hlvl po tym jak odeslalo mu itemy z domku mial ich w dp ponad 50k i gdy podchodzil do dp crashowalo serwer : ]
|
@Up
Tak, a ja znam SpiderMana |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |