![]() |
Pytanie dotyczace palka
siema
bede gral od nowa palem i mam kilka pytan. 1) na ile mniej wiecej strcza 10 spearow, 10 royalow, 10 enchantow? 2) czym sie leczyc na 10lvlu, 15, 20, 25, 35, 45, 50 3) jakie nosic eq? ( bede mial okolo 350k) 4) jaki mlvl najszybciej wbic? 5) gdzie expic itp? 6)pozdro |
1) Zależy od szczęścia
2) Health Potion/Mana + exura gran 3) Blue set, royal helmet, boh, demonka 4) Nie wbijaj m lvl. Na expie spadnie 5) W przyklejonym temacie/poradniku 6) BB |
jezus to znaczy ze co 10minut bede chodozil po te speary do depo? zal? wtf? ocb?
|
Bez przesady, ja z 10 spearami expiłem na ghostlandzie, i jakoś wystarczyło na 1h.
Może na początku jest ciężko, ale potem jak masz 30 RS powiedzmy to wymiatasz :D |
Cytuj:
2)exura cały czas- najbardziej opłacalne, jak jest gorąco to health potion albo vita/san 3) boh, blue legs, b robe, demon shield, rh, platinum amulet 4)Mlvl się przydaje, ale nie rób jakiejś głupoty i nie siedz przed depo robiąc strzały, na paccu można porobić speary to wtedy wskoczy mlvl 5)Sam zobie zobacz... 6)Spieprzaj |
to bede jak tack chodzil na amazony zeby miec speary i nie chodzic co 25minut do dp...
|
Cytuj:
człowieku jak ci sie nie chce latać po speary do depo to nie graj palkiem |
Cytuj:
1) 10 royalow srednio z ~40 minut 2) od zawsze exurka (najbardziej oplacalna), jak goraco to vita/health potion 3) blue robe, blue legsy, bohy, na twoim lvl cap wazny wiec hat of the mad/crown helmet pozniej royal 4) mi sie sam podczas expa wbil 12 mlvl, kiedys tylko troche strzal porobilem :] 5) exp tam gdzie tylko zechcesz ;p 6) cya |
1) 10 spearow - nie wiem, Rsow - 20min, enchantow - 1h
2) ja only exura 3) jak wyzej wymienili (boh, blue legs, b robe, demon shield, rh, platinum amulet) 4) 15 :D 5) Folda -> Facc Tomb -> Guardy 6) go go go 100lev |
Cytuj:
2) Exura a gdy potrzebujesz szybko się uleczyć to health potiony 3) BOH, Blue Legs, Blue Robe, Royal Helmet, Demonka, Platinum Amulet/AOL (według uznania) 4) Sam Ci sie wbije przy expieniu 5) Dwarf Guardy/DSy/Dragi (Zależnie od lvla) 6) Nawzajem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |