![]() |
Szczyt Chamstwa!!!! Protest!!!
Wiem ze to mzoe byc temat do uzalanie się nad sobą. ale prosze szanownych modków o niekasowanie bo sprawa jest paląca...
Niewiem czy ktoś zauwazyl, mój podpis pod postami wyglądał tak: stara postac0>level->mlvl->skille itp. pod tym napisałem : Bondyr de'Thorn - juz niegługo zaczne grąc na nowym świecie I co?? dziś ruszył nowy świat, próbuje założyć postac a okazuje się... ze ktoś ją zrobił!! myślałem że mnie szlag trafi!! z natury jestem spokojny ale musialem pójsć pograc 1,5h w piłkę na sali żeby się rozładowac.... I to kto! jakis 10 latek z kompleksem mniejszosci który musi sie dowartościowac w internecie i zajął mi postać (wiem, dałem się zrobić, ale nie spodziewałem się czegoś takiego!!!!!!!)a oto jego postacie: (wszystkie lvl 1 !!) http://razorback.neostrada.pl/nokur.JPG poprostu.. brak mi słow. account ma prawie rok a wsyzstkie chary 1 lvl... ręce opadają. ale zmieniłem i zrobiłem sobie nick Bond de'Thorn eh pozdrawiam, prosze o niekasowanie i wyrażenie swojego potępienia..... 1 raz widze zeby cos takiego sie zdarzyło |
Pisze sie Chamstwo (ostry przesyla wiadomosc:p)
|
Hmm dałeś się zrobić, ale ten koleś faktycznie wygląda na idiotę - jak on wpadł na taki numer;/
|
Ja sam należę do klanu de'Thorn i nie bedę tego tolerować.
A jak spotkam tego dzieciaka na Pytherze na której nasz klan będzie grać to go sPKuje, zabije, utopie jego ciało. Tylko niech stworzy tą postać i wyjdzie ją na maina..... 8o |
pewnie koleś czyta forum, i albo chciał cię wkurzyć, albo po prostu spodobało mu się to imię i był szybszy, jednak zachował się chamsko (czy jak to się pisze)
|
Sądząc po innych jego nikach to niereformowalny cham i dzieciak, bo ludzie w miarę dorośli chyba wiedzą jak się pisze ch...
No cóż, tylko współczuć takiemu, że nawet gra w tibię go przerasta. :blazen: |
heh ten ostry to ja WITAM!! WITAM!! (mam takie pseudo na gg)
|
heh Ostry nie wkręcaj. Nie jestes Ostry (ten co na screenie) :P
tamten ma 17 lvl knight azura... |
Swoją drogą- właściciel tego acc pokazał swoją "intieligensje" swoimi extra-super nickami. Kolejny przykład polskiego idioty.....
|
Lajf is brutal and full of zasadzkach, and samtajms kopoas w dupas. A za kazdym cornerem czi sie dendżer.
Tak na serio, to może zrobiłbyć jakąś postać o normalnym nicku, zrobil lvl i nakopal kolesiowi w twarz? Bez przesady, to nie jest az tak straszne..... |
Cytuj:
Wnioski ? *** i c*** sa poprawne poniewaz to slowo wywodzi sie od slangu i dopuki doputy nie trafi do powaznej encyklopedii, ja bede pisal przez samo H. Ps. Nie mowie o Encyklopedi wulgaryznow. |
Znam jeszcze 1 taki przypadek.Ale troszke iny.Ja mam na nazwisko kulig a jakis koles na hibernie ma nick:Kuliga stary. X(
|
Cytuj:
słowo to nie pochodzi ze slangu, jest to staropolskie słowo |
Nie był zbyt uprzejmy... No i widać nawet dla czego. Koleś ma chyba nierówno pod sufitem... Jego postacie pozostawiają dużo do zyczenia.
Co nie zmienia faktu, że on cię wyprzedził... I miał do tego prawo... Ale chamstwo to chamstwo... Pozdro Shimo B) |
Są ludzie i obcy udający ludzi...(NOOBY i BR :])
|
Ja jako 1 sprawdzalem czy ktos ma twoj nick i co sie okazalo?
Jakis kolo ma xywe bondyr de'thorn, rozwalilo mnie to na miejcu....... Najpierw sie postac zaklada, pozniej sie o niej pisze...... Mamy juz calkiem niezla rodzinke :P POZDRO |
Założe sie że gościu ma dwa konta albo i więcej :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |