Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Szczyt Chamstwa!!!! Protest!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17798)

Wujek Duncan 24-11-2004 18:25

Szczyt Chamstwa!!!! Protest!!!

Wiem ze to mzoe byc temat do uzalanie się nad sobą. ale prosze szanownych modków o niekasowanie bo sprawa jest paląca...

Niewiem czy ktoś zauwazyl, mój podpis pod postami wyglądał tak:
stara postac0>level->mlvl->skille itp.
pod tym napisałem : Bondyr de'Thorn - juz niegługo zaczne grąc na nowym świecie

I co?? dziś ruszył nowy świat, próbuje założyć postac a okazuje się... ze ktoś ją zrobił!! myślałem że mnie szlag trafi!! z natury jestem spokojny ale musialem pójsć pograc 1,5h w piłkę na sali żeby się rozładowac....

I to kto! jakis 10 latek z kompleksem mniejszosci który musi sie dowartościowac w internecie i zajął mi postać (wiem, dałem się zrobić, ale nie spodziewałem się czegoś takiego!!!!!!!)a oto jego postacie: (wszystkie lvl 1 !!)

http://razorback.neostrada.pl/nokur.JPG

poprostu.. brak mi słow. account ma prawie rok a wsyzstkie chary 1 lvl...
ręce opadają. ale zmieniłem i zrobiłem sobie nick Bond de'Thorn

eh pozdrawiam, prosze o niekasowanie i wyrażenie swojego potępienia.....

1 raz widze zeby cos takiego sie zdarzyło

Mutares 24-11-2004 18:28

Pisze sie Chamstwo (ostry przesyla wiadomosc:p)

Bambuko 24-11-2004 18:35

Hmm dałeś się zrobić, ale ten koleś faktycznie wygląda na idiotę - jak on wpadł na taki numer;/

Dark Tibian Knight 24-11-2004 18:54

Ja sam należę do klanu de'Thorn i nie bedę tego tolerować.
A jak spotkam tego dzieciaka na Pytherze na której nasz klan będzie grać to go sPKuje, zabije, utopie jego ciało.
Tylko niech stworzy tą postać i wyjdzie ją na maina..... 8o

Patimrok 24-11-2004 20:54

pewnie koleś czyta forum, i albo chciał cię wkurzyć, albo po prostu spodobało mu się to imię i był szybszy, jednak zachował się chamsko (czy jak to się pisze)

Dobromiła 24-11-2004 21:07

Sądząc po innych jego nikach to niereformowalny cham i dzieciak, bo ludzie w miarę dorośli chyba wiedzą jak się pisze ch...
No cóż, tylko współczuć takiemu, że nawet gra w tibię go przerasta.
:blazen:

Master ostry 24-11-2004 21:09

heh ten ostry to ja WITAM!! WITAM!! (mam takie pseudo na gg)

Wujek Duncan 24-11-2004 22:12

heh Ostry nie wkręcaj. Nie jestes Ostry (ten co na screenie) :P
tamten ma 17 lvl knight azura...

Shinjix 24-11-2004 22:15

Swoją drogą- właściciel tego acc pokazał swoją "intieligensje" swoimi extra-super nickami. Kolejny przykład polskiego idioty.....

$corcerer 25-11-2004 17:53

Lajf is brutal and full of zasadzkach, and samtajms kopoas w dupas. A za kazdym cornerem czi sie dendżer.

Tak na serio, to może zrobiłbyć jakąś postać o normalnym nicku, zrobil lvl i nakopal kolesiowi w twarz? Bez przesady, to nie jest az tak straszne.....

elmo_us 26-11-2004 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobromiła
Sądząc po innych jego nikach to niereformowalny cham i dzieciak, bo ludzie w miarę dorośli chyba wiedzą jak się pisze ch...
No cóż, tylko współczuć takiemu, że nawet gra w tibię go przerasta.
:blazen:

Ok ja mam 21 jeden lat czyli jestem mlodszy od ciebie a nigdy nie widzialem w zadnym slowniku zeby h..( meski czlonek) pisalo sie przez ch ani takze w zadnym slowniku nie widzialem zeby pisalo sie przez samo h.Przypomnijcie sobie czasy jakos 5 lat w stecz, koszulki HWDP na scianach HWDP wszedzie wszyscy pisali przez samo H, a teraz co ? czyzby nasza ortografia tak szybko sie zmieniala wszystkich nagle olsnilo i teraz ***** pisze sie przez ch....
Wnioski ?
*** i c*** sa poprawne poniewaz to slowo wywodzi sie od slangu i dopuki doputy nie trafi do powaznej encyklopedii, ja bede pisal przez samo H.
Ps. Nie mowie o Encyklopedi wulgaryznow.

Tuhamid 26-11-2004 12:10

Znam jeszcze 1 taki przypadek.Ale troszke iny.Ja mam na nazwisko kulig a jakis koles na hibernie ma nick:Kuliga stary. X(

Dobromiła 26-11-2004 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us
Ok ja mam 21 jeden lat czyli jestem mlodszy od ciebie a nigdy nie widzialem w zadnym slowniku zeby h..( meski czlonek) pisalo sie przez ch ani takze w zadnym slowniku nie widzialem zeby pisalo sie przez samo h.Przypomnijcie sobie czasy jakos 5 lat w stecz, koszulki HWDP na scianach HWDP wszedzie wszyscy pisali przez samo H, a teraz co ? czyzby nasza ortografia tak szybko sie zmieniala wszystkich nagle olsnilo i teraz ***** pisze sie przez ch....
Wnioski ?
*** i c*** sa poprawne poniewaz to slowo wywodzi sie od slangu i dopuki doputy nie trafi do powaznej encyklopedii, ja bede pisal przez samo H.
Ps. Nie mowie o Encyklopedi wulgaryznow.

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7510 - netowe wydanie poważnej encyklopedii
słowo to nie pochodzi ze slangu, jest to staropolskie słowo

Shimo 26-11-2004 22:01

Nie był zbyt uprzejmy... No i widać nawet dla czego. Koleś ma chyba nierówno pod sufitem... Jego postacie pozostawiają dużo do zyczenia.
Co nie zmienia faktu, że on cię wyprzedził... I miał do tego prawo... Ale chamstwo to chamstwo...

Pozdro Shimo B)

Lord_Nerevar 26-11-2004 22:57

Są ludzie i obcy udający ludzi...(NOOBY i BR :])

kierki11 27-11-2004 09:01

Ja jako 1 sprawdzalem czy ktos ma twoj nick i co sie okazalo?
Jakis kolo ma xywe bondyr de'thorn, rozwalilo mnie to na miejcu.......
Najpierw sie postac zaklada, pozniej sie o niej pisze......
Mamy juz calkiem niezla rodzinke :P

POZDRO

Pabak 27-11-2004 09:20

Założe sie że gościu ma dwa konta albo i więcej :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44.