![]() |
Kupie spellbook (goroma quest)
Jak w temacie, kupie spellbook który jest potrzebny do questa który odblokowywuje expowiska na wyspie Goroma ponieważ swój spellbook niestety straciłem ...
Pisać w tym temacie! |
Zal idziesz na przykład do Carlin do Sklepu magicznego i
HI>Spell book >Yes 100gp :Pi masz |
Poszukaj tam gdzie się respi [MONSTER]Beholder[/MONSTER] a napewno znajdziesz
|
Barany... jemu nie o taki SP chodzi...
|
Jemu chodzi o spellbooka który jest potrzebny do questa... Czytajcie do końca.
@Topic Może noob charem weź go z ciała? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Książkę można wziąć z ciała czy szkieletu, nie pamiętam co tam było, nie posiadając 35 lvla.
|
Cytuj:
Cytuj:
Tibia.pl chyba nie kłamie :) |
Niestety przed 35 poziomem nie można się dostać na wyspę goroma, więc ponawiam prośbę kupna spellbook'a potrzebnego do questa. Proszę pisać w tym temacie!
|
Do zdobycia spellbooka nie potrzeba 35 lvla. 35 lvl potrzebny jest na dalsze misje owego questa.
Jak kolega wyżej - proponuje wrzucić 5k na noob-charcia i próbować do skutku. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
To jakim cudem ja tego spell booka zdobylem na 18 llvu kiedys? tam na jakim badz lvlu mozna sie dostac i zdobyc tego speel booka tylko quest hest od 35 lvl dalsze misje
|
Ja kiedyś na sam travel wydałem 7k [naabki na statku sie ze mnie śmiały :P] - bez skutku (53 lev z tego co pamiętam)... :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Można sie tam dostać nie mając 35 lvl. Widziałem jak ludziki tam na trolach expili albo jak low lvl szukały rybki...
|
To mnie nie przekonuje zabardzo ... bo kurczę niechcę znów wydać 7-10k na marne ...
|
Nie trzeba 35lvl ^^ Gwarantuje.
|
35 Lvl potrzeba, aby moc oddac ciala chickena, rata i black sheepa dla Chondura. Jezeli nie mamy 35 lvla to on mowi, ze nie jestesmy gotowi. A spellbooka mozna wziac nawet na 6 lvlu :o
|
Cytuj:
A jeżeli szkoda Ci kaski, to nie poexpisz na bonebeastach, giant spiderach i hydrach. :P Pzdr. |
Okej, przekonaliście Mnie :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |