![]() |
[PK] Nova,Monkey Dead Team Gonna Wild
;) Link do naszego filmiku na youtube. Zaczyna sie low lvlami, później jest tylko lepiej;]
http://es.youtube.com/watch?v=7qQKw9uRf64 Enjoy;) |
No no no... nice ;]... Ah ja uwielbiam te trapy ;]... i jescze Disturbed w tle ;)... gz trapow ;) ciekawe jaki lot ;];]
|
.
No loot byl w miare... jakies bohy, w chuj run i potow i softy ale ktos je wyjebal...
|
@up
dzieki za spoila.. |
Cytuj:
|
No ładnie Wam to idzie, a co do spoila to go nie ma..bo w filmiku nie pokazywano loota :)
|
Softy spadły z [CHAR]Trak Star[/CHAR] a zarąbał je [CHAR]Paladin of Bolts[/CHAR] na noob charze:P Zdarza się, nie będziemy chyba płakać ;)
|
Cytuj:
|
No no, ładnie sobie radzicie.
|
Cytuj:
|
BUMP'z0r... ;).
|
B
U M P |
bump'z0r ;o
|
pierwszy ziomek dobry
"utamo gran" ładne trapy |
@up
No typ mnie rozbil tym tworzeniem nowych czarow najlepsze ze mial go hotkeyach :D |
Super :evul: jak ja to kocham :P
Mam prozbe powiedzcie mi jaki ma tytul ta piosenka ktora leci na filmiku z Góry dzieki :) |
Jezeli bedziecie kontynuowac swoje dzielo (oczyszczanie serwera z naabow) to chetnie bym wam pomogl, mam troche gotowki wiec moglbym was wspomoc moim knightem ;)
|
Narazie nic nie planujemy, bo wszyscy sie porozlazili... Ale wrocimy:P
|
Fajny filmik, ale pk jak pk, jezeli idziecie w 10 osob i rzucicie fire fieldy to gostek nie ma szans, chociaz ten w cavie ladnie zaczal atakowac z sd i mial szanse uciec tyle ze sie nie uleczyl
Cytuj:
|
1 koles xD Utamo gran utamo gran !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |