![]() |
logowanie Menera
zalozylam w tibi nowe konto.
nie jestem poczatkujaca ale z tym sie jeszcze nie spotkalam abym nie mogla ise zalogowac. wyskakuje mi błąd o treści : cannot connect to a login server. error:connection refused. all login servers are offline. nie wiem ocb ;/ inni znajomi na menerze bez problemu sie logują. help. z góry dzięki. |
Daunie @Up poprostu serwer jest offline!
Poczekaj pół godziny, najprawdopodobniej później będziesz mógł |
hmm .. nie wiem po co mam robic re instal skoro 2 godziny temu na inne konto moglam sie logowac.
a na nowe za nic nie moge. wlasnie jak stworzylam to konto to i stracilam mozliwosc logowania... |
Poczekaj pare minut, albo wpisuj haslo do tego momentu, w ktorym nie zalapie sie wczytywanie listy postaci ;x
|
Cytuj:
|
a zauwazyles ze napisalam ze inni mogą sie logowac a ja nie? ;)) czytaj dokładnie.
|
@2up
czytanie ze zrozumieniem sie klania ;] inni znajomi na menerze bez problemu sie logują. @up sekundy .. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
zmienialam hasła odświeżałam wyłączałam i włączałam kompa.. nicccc... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;o coś nie odpisujesz
|
panna Olala nie jest online wiec jak ma odpisac? ;)
spokojnie i bez nerwów .. próbowałam już chyba all.. i nic. omg .. |
TO CO TU NAPISALEM TEGO NIE BYLO !! haha xD
|
przeciez napisalam ze nie jest online!
panna O jest Offline. pasi? :) i prosze o odpowiedzi do tematu.. a nie czepianie sie słów :) i szukania problemów na siłe. |
No nie wiem co moze sie dziac ja Ci nie pomoge jak chcesz to mozesz podac mi pasy ja sprawdze ale wątpie ze to zrobisz wiec nie wiem :P
|
Omg, poczekaj chwile. Masz jakiś problem z połączeniem. Sprawdź czy Antywir/Router/Firewall nie blokuje ci Tibi
|
A moze masz za slabego neta? i na tibie jest za slaby ja na moim starym necie musialem 30 min czekac zeby mi sie lista postaci zaladowala:P
|
nie działa nadal :))
i nie ma za słabego neta bo jeszcze tydzien temu gralam na innych postaciach.. stworzylam tą i bum koniec grania. a inni znajomi nadal moga sie logować.;( |
No nie wiem moje gg to 5243734 jak chcesz możesz napisac i podac haslo itd jak chcesz :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |