![]() |
Demon hunt
Niestety mój bloker Parsirfal padł:((
www.rikimaru.prv.pl/Kuroishi&Parsirfal.rec Kuroishi(ja) - 57 lvl royal Parsirfal - 62 elite |
No No NO :p gz udanego filmika "szkoda blokera" :p Lubie ogladac demon hunty :p
|
Fajne.
Tylko jak używaż TibiaGG, albo aid, albo innego cheata to chociaz prowizorycznie rzucaj utevo lux'a :) |
Parsirfal rzucal, ja tam widze po ciemku(od czego jest mapka):P
|
pomyliles sie mam juz 61 lev -.- demony sux ale akurat ten slabo ssumonowal fe dlatego była lipa
ciekawe porownanie mi przychodzi na myśl blokowanie demona majac 1000 hp czyli 62 lev wlasnie to jak blokowanie draga majac 350 hp czyli dosyc ryzykowne farewell |
Parsi~ muahhaah leszczyk jestes :P Btw.kiedys chciales mnie huncic z praxtorem a teraz demona nie umiesz poprawnie bloknac a byles taki madafaka :D To tyle Bye
|
a mam sie lognąc i ci dupe skopac?:> ja zabiłem z kolega najmocniejszego potwora w grze (to nie miał byc hunt tylko sprawdzan liczyłem sie z dedem kuro tez sie z nim liczył)
w takim razie zrob filmik jak bloczysz demona chetnie obejze i sie posmieje jak zbierasz comba nie lubie jezeli ktos sam zabija draga z trudnoscią a sie bura no poprostu rotfl... |
Ok zrobie :D dzis jeszcze bedzie, a prosilbym ciebie o nr gg bo niechce mi sie zakladac konta itp
Bye |
Cytuj:
|
Cytuj:
To chyba jasno napisalem ze nie gram na titani odkad zdobylem 35 lvl :D Ale chyba nie przeczytales tego :P no coz zdaza sie :) , btw filmik nakrece jak bede mial czas ze specjalna dedykacja dla Parsiego :P to tyle Bye Ok znalazlem filmik :P www.espectro.republika.pl/fil demon hunt.rec |
po 1 - 17 leveli wiecej
po 2 najlepszy eq no prawie poza helmem masz all a ja swoj pokazywalem po 3 zabijasz demona 5 razy szybciej nie ma jak miec kumpla co wali w demona po 550 z sd jescze jakies pytania?:> na 62 levie nigdy bys sie nie wybral na demona na filmiku widac kiedy kilka razy masz prawie reda na moim levie to bylby juz red zaawansowany lub ded..... narq |
Cytuj:
Bye |
no tak pewnie juz wtedy miales e plate ktore zmniejsza dosc znacznie damage i pewnie cie ktos przygladal (uhal na redzie)
ja poszedlem we 2 moj kolega lal z sd ciagle a uhalem sie sam na lagach i bez zadnego macro wiec od******* sie odemnie ok? -.- |
świetny filmik fajnie sie oglądało.... :) :) :)
|
Gratz za film odjazdowy !! B)
|
Wow
Wyczesany filmik :) ale iq to masz pierwsza klasa
|
Wow
Filmik wyczesany tylko nudno sie robilo jak czekaliscie :)
|
@Kajzer
Spx looz tylko pokazalem jak ja blocze i nie wnikam :P wiec nie robmy problemu xDDD , btw kazdemu moze sie zdazyc ze padnie itp nie ma sprawy :P nie ma po co robic prblemu i ogolnie gz dla kurio~ ze sam dal rade wrocic :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |