![]() |
to ja (prawie_demon)
stworzyłem nowe konto bo zabanowali mnie do nigdyX(X(X(X(
PYTANIE czym walić na roku jeśli zamierzam byc druidem |
wal z aksa:evul:
@Down ale to na mejnie dopiero =/ @2down K**** czy ty nigdy nie pojmiesz ze takim dzieciom sie nie pomaga!? http://forum.tibia.pl/report.php?p=2106825 Polecam |
RUSZCZKOM I SUPER MAGJOM DEMONUW PRZEKLENTYH! :cup::cup::cup:X(X(:evul:
@down erdol-erdol nie .... @up O JEŻUZ ALE PSZECIESZ JEST SPECJAILNY TUNEL Z MAJNU NA ROKGA I TAM MOSZNA < (pwnd jedyny wyraz którego mi nie podkreśliło buahahah) RUSZCZKI WZIONść I DEMONERY WYZYWACI :cup: to smieszniejsze, niz sie wydaje xD |
Nie wiem czy to prowokacja, czy też jesteś 10 letnim dzieckiem neo. Lub trollem :), ale pomoge
Na rooku jak zapewne wiesz (bo już przechodziłeś) skille rosną dużo wolniej. Dlatego na rooku jest to obojętne czym bedziesz bił tym bardziej że ma to być Druid - postać magiczna. Wbij czym prędzej 8 lvl idz na maina i trenuj magiczny, zabierz darmowy snakebite rod, poszukaj poradników, radz se człowieku... |
Idź walnij łbem o umywalkę.
|
Cytuj:
a ile to ma hp? |
@autor
Może wpierw podrośnij, a dopiero potem bierz się za konwersacje z innymi użytkownikami to nie będziesz dostawać banów a i rozmowa będzie na poziomie. |
Wal tym czym sie da i wychodz jak najszybciej z rooka.
Potem cwicz mlvl i cwicz i cwicz i jeszcze raz cwicz.. To na tyle. |
Widać nie wszyscy znają "Prawie_Demon"-a
btw. Czemu nie masz teraz nicku "Już_Demon"? |
@autor
i z tym kontem bedzie tak samo jak juz robisz nowe to przynajmniej niemow ze to ty bo wiekszosc zna cie tutaj z twoich durnych postow:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jak walić, to tylko ręką ... :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |