![]() |
Sorc vs Druid :}
:baby:Mam nowa postac 8 lvl i mam dylemat jaka profesje wybrac.Moj wybor padl na Sorca Albo Druida ale nie wiem jak teraz jest po update i jak bedzie po update.Jak ktos by mogl to niech napisze dlaczego np druid i dlaczego.Pozdro
|
Szukaj bndghjgf
|
druid ma na 18 lvl exevo frigo hur więc z blokerem na dragi...
|
Cytuj:
Nikt nie może Ci odpowiedzieć jednoznacznie. Każda profesja ma plusy i minusy. (+)Druid otrzymał czary ofensywne (-)lecz nie są tak silne ja u Maga. (+)Druid ma przewagę dzięki czarom leczniczym Heal Friend i Mass Healing (-)ale są dostępne tylko dla graczy z PACCem. Obie profesje: - używają SD (+)ale tylko Mag może je produkować, - (-)mają mało HP, CAPa, - używają różdżek, - mogą tworzyć rożne runy w zależności od profesji itp. Poszukaj artykułów na ten temat. ;) Jeżeli planujesz kupno PACCa to polecam Druida. Dlaczego? ponieważ dopiero wtedy poznasz jego prawdziwą naturę i zobaczysz jak niezbędny jest w każdym, większym party. Na FACC lepiej sprawdzi sie Mag. Po kupnie PACCa tak jak Druid staje sie o niebo lepszy. To nie jest wymóg! Możesz grać bezpłatnie ale to nie to samo. Prawdę mówiąc każdy kto poważnie myśli o grze kupi PACC prędzej czy później. Dodam, że nie warto oceniać profesji na niskim LVL. Dopiero później zachodzą diametralne zmiany. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |