![]() |
Necromancer
Hej! Mam pytanie jak dostac sie do punktu 75 na mapie respawnu??
http://img23.exs.cx/img23/2981/darashia.jpg Chcial bym isc na necro z kumplem sorciem ja jestem drutem od jakich lvlow mozna by tam huntowac?? Dali bysmy rade bez blokera? 30lvl z summonami?? Odrazu uprzedzam odpowiedzi- TAK MAM PACC i KUMPEL TEZ -.- |
exani hur up/down
|
Lub parcele.
|
oczywiscie jest tez przejscie pod ziemia,chyba akurat w tym ghostlandzie bo pamietam jak dostalem pacca to gdzies wlazlem wyszedlem na powieszchcnie i sie na mnie dsy i stalkery rzucily a ja nie mialem ze soba lopaty zeby zwiewac.hmm dla bym ci linka do filmiku jak huntowalem necro ( no nie dokladnie bo resp byl zajety) ale wczoraj poszedl format dysku ;]
|
Idz lepiej z blokerem:D Bedzie wam naprawde ciezko.
______________________ Na www.downbrothers.neostrada.pl masz jak tam dojsc sciagnij se zwiedzanie darashi tam wszystko jest:P Ciagle kumpel probuje dac rec moze wkoncu bedzie. Na serio nie ma keylogerow!!!!! |
Czy sobie poradzicie:
Jeżeli beirzecie sumona do blokowania (zazwyczaj ds), póki się nie przerzuci, jesteście znośnie bezpieczni. A gdy już się przerzuci to macie DUŻY problem. Ale teraz pytanie, z czego chcecie go lac? Dwaj magowie ok. 30 lvl chyba nie bedą w stanie utluc go z hmm (bedize sie leczyl wiecej niz wy zrobicie dmg - może ni ekażdy ale co niektóre będą na tyle wsciekle). |
Cytuj:
|
Moim zdaniem bez normalnego blokera(czlowieka :p ) nie macie w dwoje nawet szans przedostac sie do samego necro. Po drodze masz po 5 dsow na raz co pare kratek, od holery ghouli i stalkerow, ghoustow itp. No moze przesadzam, ale bez blokera nie radze ;)
|
Cytuj:
|
dzieki za odpowiedzi ;) troche mi pomogliscie... :P jeszcze nie mam tego 30lvla bo narazie trenuje mlvl (dopiero 31 -.-) mam nadzieje ze niedlugo juz pujde tam pohuntowac i dorwe jakiegos blokera.. chyba jeszcze palek z nami sie zabierze, zanim wyruszymy to bedzie miec juz 30lvl i ~70dist
a pozatym.. jakie runki wziasc? gdzies czytalem ze duzo GFB... UH tez sie przydadza ;) i z czego bic SD czy HMM? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |