![]() |
Ferumbras - Elera
Nie mój film oczywiście :) pochodzi z tibiabr.com
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=34011 Na sam feru room ekipa wchodzi około 53 minuty, więc trochę trzeba przewinąć:) |
szkill oF <wiadomosc za krotka moze byc bez sensu> moze...
|
Lord'Paulistinha
-23,431,906 i wszystko jasne |
LP może wie jak expić ale jest największym h lvlowym noobem na świecie.
|
Po raz kolejny brazole udowadniają jakimi są noobami.
|
Cytuj:
Lol, btw. Jun 11 2008, 06:02:53 CEST Died at Level 338 by a demon Jun 11 2008, 04:07:40 CEST Died at Level 341 by fire Chyba mu się net popsuł xd 2x @Up. Zgadzam się, potrafi dobrze expić ale jest no skillem w pvp ^^' I w ogóle jak Ty to ująłeś " hlvl noob " |
omagad... banda noobow bez zadnego zgrania, bez planu wbija sie w takie gowno... l'p znow pokazuje z siebie niezlego nooba.
|
Ludzie nie mówcie, że potrafi expić. Expi jak każdy inny ek na frostach. Po prostu ma czas, jak któryś z Was miałby 13-15h w dniu na expienie też biłby po 5 mln/dzień. Tu nie ma nic do "umienia".
|
on nie expi, tylko boci na frostach
|
@Up
Ale ofc nie masz żadnych dowodów, tylko tak pi....isz żeby być fajnym?zazdrość? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Zaraz powie, że grał na pvp albo, że ma drugiego chara na pvp i jest lepszy od niego ;) |
A ja powiem, ze takimi gadkami "z npvp to jest noobem" sami pokazujecie jacy jestescie super elo gracze.
|
Cytuj:
Pamiętam akcje, że jak zabiliście orsha, to ten orsh a raczej jego cialo do statku by doszło |
Cytuj:
|
jebac sedzieogh i cala rodzine jego!!!!!111111111111
ja pierdole waracm z wrki kruw amac jaki lamus jebany ja pierdole ale trzoda widze ze juz kruwa go tu cisnieice jebanego s*****ela zajebie gnoja zbieram ekimpe do autstri ejdziemy tam kurwa najebnac sukinko ta pierdolony skurwysyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBAC SEDZIEGO I CALA RDZICNE JEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole melazn trwa kruwa a ten pedal w koncowce odpierndala takie kruwa gownia moim ipkselem z tigi go dojhebie!!!!!!!!!!!!!!! LAMUS za*****ony zniscze go kX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Howard Webb ch*j- fakt ale wyluzuj troche |
Br's <3 LP pewnie odrobi w 4 dni ^.-
Cam: http://www.***********.com/444353452.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |