![]() |
Nie lubie Tibicam!!!
Nie podoba wam się Tibiacam. Może spobować czegoś innego. Wielu ludzi używa np. programu Hypercam. No ale co z tego że po jakimś czasie ten wspaniały program staje się bezużyteczny ponieważ kończy się darmowa licencja. Nowa kosztuje 70zl. Co robić szukam wszędzie innych programów <pewnie nie tylko ja ;) > i nie moge znaleść. Wielu czeka na wsze sugestie związena z tym tematem. :confused:
|
Ale ty jestes tepy, hypercamem filmik bedzie zajmowal co najmniej 1gb
Jest program tibiacam tv jednak platny 10 dolcow za rok ale znacznie wygodniejszy |
Człowieku naucz się czytać
Nie mowilem nic o zajmowanym miejscu. Umiesz czytać. Może spraw sobie nowe okulary albo połóż sie wreszcie spać. X(
|
Boze, co ty w ogole pierdolisz...
|
Co jest??
ja pierdole??
|
Cytuj:
Oprócz Tibicam i TibiaCam TV są takie programy w których prawie nikt nie nagrywa. Mały szczegół: NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK TIBIACAM TYLKO TIBICAM |
o program kurwa a nie jabane Gb.
|
najpierw to ty sie wybierz do szkoly, a gdy sie juz nauczysz co nieco kultury, to wroc i pisz na forum ;)
|
nic nie jest 'chacket' tylko jakis idiota dodal wuchte filmow o tej samej tresci w tym samym czasie :P
@down poniekad uczy ;p ofc to zalezy rowniez od IQ, bo jesli takowe ma sie na niskim poziomie, to masz racje, ze szkola nic nie wskora :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyjdź z tego forum a nie bluzgasz na każdego po kolei. Zapłać 10 dolców za tibicam tv i kręć w tym filmiki jak zdecydowana większość ludzi teraz
|
5 gb chcesz ściągac; D?
|
Dobra, dajcie mu spokoj, ja juz zrozumialem - on nie zna takich pojec jak 'gb' itd ;D
|
hahah odważny typ, żeby być takim idiotą i jeszcze dawać taki tytuł;D w zasadzie to ja mam ochotę na ściąganie anihilatora, który zajmuje 5gb, jakiś tydzień ściągania i będzie[;
|
Trochę odskoczę od tematu, ale Polskę jeśli chodzi o internet nawet Brazylia wyprzedziła, w przeliczeniu na zarobki to w Polsce masz 1Mbps, a w Niemczech 10 Mbps + 18 kanałów telewizji kablowej...
Jeśli ja na swoim 2 Mbps ściągam 5 Gb w 5 godzin to pomyślcie sobie, że za te same ceny Niemcy mają 5 razy szybciej, a w końcu graniczymy z nimi więc standardami nie powinniśmy odbiegać, a jednak odbiegamy. Co do tematu to autor sam nie wie czego chce. |
2mbps i 5gb w 5 godzin? Sorry, ale cos pokreciles.
|
Poles jest pojebany widac ze ma zryty ryj zajal by sie czyms innym a nie takimi gownami .
|
To jak wszyscy się mądrzą, to ja też.
Pisze się "GB", a nie "gb", przedrostek G oznacza giga, jest to wielka litera "G", a "B" oznacza bajt. Małe "b" jest symbolem bita, a małe "g" jest symbolem przyspieszenia ziemskiego. |
Cytuj:
Pzdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |