![]() |
Zdanie
:oCo znaczy to zdanie:
Dryads have returned to protect the jungle of Tiquanda. Znaczyć po polsku to wiem co to, ale dlaczego to sie pojawiło i dlaczego pojawiło mi się to na rooku. A dlaczego te: Many aggressive beasts are roaming south of Ab'Dendriel! Take care! ? |
Nie jestem pewny, ale chyba chodzi o najazdy driad na jakieś miasto. To zdanie chyba oznacza, że driady skończyły najazd. Na Rooku ci się to pojawiło, bo to się pojawia graczom na całym servie.
Nie jestem do końca pewny |
Dryads have returned to protect the jungle of Tiquanda.
Driady powróciły żeby bronić dżungli Tiquandy. ;) |
Jeśli dobre zrozumiałem to pojawiła Ci się Dryada na rooku! Człowieku... Wiesz, że jeśli byś ją zabił, to jest 60% szansy, że ci wypadnie grzybek, który byłby jedynym na rooku...
A komunikat wyjaśnił ci pan wyżej. Też bym tak chciał... @Edit Prawdopodobnie to był błąd autorów, ponieważ rook jest niedaleko tiqandy i mógł się zrespić tam. |
@Up
Driady ostatnio caly czas najezdzają na tiqande. Informacje o najazdach pojawiają się wszystkim graczom botki :baby::baby: |
<censored>
|
K**wa co ma Barack Obama wspólnego z pieniędzmi na WoW??
Cytuj:
|
Wyjaśnij mi, proszę, co ma prokreacja wspólnego z botem? Jak już wklejasz faile, to albo uniwersalne, albo adekwatne do sytuacji, a nie wszędzie ten sam, zwłaszcza, jeśli nie wiesz co jest na nim napisane.
Procreation = Prokreacja = Rozmnażanie Znajdź powiązanie, bo ja żadnego nie widzę. |
Odpowie mi ktoś wreszcie dlaczego te zdanie sie pojawiło?
|
inwazja driad na tikuande ;\
|
Driada to potwór, który całe swoje życie poświęcił ochronie roślin. Niektóre z nich są bardzo agresywne, więc lepiej bądź ostrożny podczas wędrówek po lesie.
opis tego potwora :D8o |
Komunikaty najazdów pojawiają się na rooku jak i na mainie, przecież to ten sam server, a po co mieliby sobie utrudniać sobie skrypterzy robotę aby komunikat był widoczny tylko na mainie?? Jak na moje to idiotyczny spam, przecież jest napisane, że to na Tiquandzie, a nie na rooku się pojawiły Driady... Żałuję, że mało ludzi zna język angielski w Polsce.
|
ej ale kazdy o tym wie? w ogole nienawidze osob, ktore odpowiadaja nie sprawdzajac, czy ktos na to odpowiedzial wczesniej -.- jak jakies dalny (bez urazy)
|
to sobie poszukaj takiego tematu:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |