![]() |
Drut vs Sorc
Mam pytanie odnośnie pewnej sprawy a mianowicie nie wiem która profesje wybrać, druida czy sorca, gdyby ktoś miał czas to może mi napisać plusy i minusy tychże profesji i którą prof. się bardziej opłaca grać na FACC'u :p
Przeszukiwałem forum i nie znalazłem podobnego tematu, a jeśli taki jest to przepraszam. :) |
No ja uważam że jednak nie szukałeś, ale masz..
Facc - druid - robi icicle które się najlepiej sprzedają Pacc - druid - najlepszy żywioł ue - lód - na wyższym lvlu się przydaje, zarabia masę kasy na iciclach... Jednak ja wole pro evul master Sorca, bo nie lubie druidów |
Dodam coś od siebie:
W ogóle mówi się, że Sorcerer to postać ofensywna, zaś Druid defensywna. Która profesja lepsza dla Pacc? Myślę, że jest to Sorcerer, ale to tylko moje zdanie. Sam gram sorkiem na Pacc'ku i gra mi sie przyzwoicie. |
Magiem nie opłaca się grać na faccu (ja gram :P )
Osobiście wolę druida, nie wiem czemu. Ma lepsze żywioły moim zdaniem. Generalnie sorc i drd różnią się tylko potworami, na których expią. |
Przecież Icicle jest dla PACC ;)
|
a lodowe ue wcale nie jest najlepsze
|
Może i nie ejest najlepsze, ale jakby nie patrzeć Annihilator na nim wykonasz, nie?
|
Ja wole driuda, ale sorc mnie przekonuje że ma dodatkowy czar s. któego nie ma drut a mianowicie Great Energy Beam 8o
|
Polecam Druida. Ma lodowe czary i ostatnia różczka jest lodowa. Więc można ładnie bić level na [MONSTER]Dragon[/MONSTER]. Na FACC robi [SPELL]Avalanche[/SPELL], a na PACC [SPELL]Icicle[/SPELL] ;)
|
Druid
Dobra różdżka (na dragi i dsy zajebista), możliwość robienia avalanche, a w przyszłości jeśli może PACC kupisz to Ci dojdzie czar na Icicle i dobre lodowe UE ;) |
Cytuj:
@top Wole druida, bo nim grałem kiedy był "korshy" niż ivul sorc |
Już wiem kogo wybiore - sorca, dzieki wszystkim za pomoc :P
|
Szkoda :(. Życzę powodzenia B)
|
Co to znaczy pro evul master sorc ? :D
Przepraszam że ta wypowiedz nie dotyczy tematu, ale te pytanie po prostu musiałem zadać :) |
Cytuj:
pr0 evul jol kozak master sorcerer xd |
Eeee... kto powiedzial, ze 'lodowe ue' jest lepsze ?
No nie wiem czy z lodowym ue wbijesz sybko lvl na frostach tak jak ms-em :p |
Robisz 100 sorca na pvp i masz respekt;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
Chodzi o czar "Eternal Winter", ale niestety, niektórzy nie potrafią tego nazywać "po imieniu". Chyba że nie wyczułem ironii w twojej wypowiedzi, to inna sprawa :) |
Cytuj:
Lodowe UE = odpowiednik starego UE, tylko że zadające obrażenia z lodu Jak widać za trudne na niektóre rozumy :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |