![]() |
tibicams.tibianetwork.net - znów atak H3X'a
No nie!
Kolejny raz spamer o nicku H3X atakuje oficjalną stronkę TibiCam. Czy Ci, którzy nią zarządzają nie powinni dać wcześniej kiedy był pierwszy atak na ich stronkę temu kolesiowi bana na IP? RzAl i BuL |
Buahahaha, 'bana na ip', kurwa zalamujecie mnie... Zero chodzby elementarnej wiedzy o dzialaniu i zasadach rzadzacych internetem. Nie osmieszaj sie...
|
Ban na iP :) lol
Fakt, mogliby wprowadzić zabezpieczenia, chociażby obrazki z kodem. (Tak, wiem że są boty, które potrafią rozszyfrować obrazek) Niech dadzą literki z kotkami i pieskami, tak jak na rapidshare :D |
Cytuj:
|
no na rapidzie przesadzaja. daja kotki i pieski, literki sa rozciagniete i pod roznymi kątami xD czasem kilka razy trzeba probowac
|
Cytuj:
ciekawe czy podmienił pliki w download i zaspamował filmy dla zmylenia ludzi :evul: tam nie ma moderatorów, nikt nie robi porządku - ta strona stoi jeszcze tylko dla wpływów z adsense... |
Na rapidzie trzeba napisać literkę na której siedzi siedzący kot. Jeśli jesteście tak upośledzeni, żeby nie odróżnić siedzącego kota od tego złego to ja wam współczuje...
|
Cytuj:
Nie jesteś tu sam. @Topic: Widocznie nie mają żadnych zabezpieczeń to widać efekty :D |
Nie zrob we majtasy 'mkay'?
|
Cytuj:
|
HAAAA! A ja mam premium na rapidshare ; dd
|
Cytuj:
Zraportuj jeszcze mnie |
Cytuj:
Ja mam jdownloadera.. tylko sie go wlacza i zaznacza np 30partow i ctrl+c a program sam je wprowadza i pyta czy zaakceptowac all --> accept i sciaga all, czyta kotki, happy hours itd a po sciagnieciu kazdej czesci sam sie rozlacza i laczy z neo =) jedyne co trzeba czekac to ta minute przed sciagnieciem pliku :( |
Cytuj:
reportnij mnie tez |
Gigoro: * (21:36)
21:15 Flarin Cadro [18]: golo 21:15 Ulai Fron [29]: jeee 21:15 Miren Julst [49]: goool 21:15 Wielki Bronzowy Mis [11]: gool 21:15 Lord Corona [8]: gool 21:16 Iverno [18]: Goil 21:16 Xivy [19]: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee goooooooollll 21:16 Chado Exona [30]: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOL 21:16 Pokert [28]: gollllllllllllllllll 21:16 Neurexon [21]: goooooollll 21:16 Adix Valta [23]: Goooooooooooooooooooooooooool 21:16 Tightrope [9]: GOOOL 21:16 Gruby Artek [39]: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 21:16 Valivy [22]: gooooooooooooooooooooooooooooooool 21:16 Litar Volwok [25]: goooooooollllllllllllllllllll 21:16 Abreman [33]: GOOOOOOOLLLLLLLL 21:16 Nevi Valdhor [27]: 1;0 21:16 Voronix [177]: GOOOOOOOL 21:16 Sir Gostosaum [11]: gol d qm? 21:16 Danik Sor of Arcania [10]: GOOOOOOOOOOOOOOL 21:16 Pexin [20]: JEST KURWA JEST WYGRYWAMY KURWA 21:16 Black Logan [13]: GOOOOOOL 21:16 Moortageuss [55]: 1;0 dla nas 21:17 Etchelion [33]: Kto inny jak nie brazylijczyk 21:17 Tranks'so [31]: gol 21:17 Rivana Shalveru [7]: yehoooooooooooooooo 1-0 mój gigorek jest kochany |
Cytuj:
Buahaha az milej na sercu. :DDD |
U mnie teraz na ulicach slychac krzyki "sedzia cw.el!" xd
|
Cytuj:
|
Sędzia **** i tyle - nic tylko mu ten gwizdek do gardła wpierdolić :)
jedno pytanie, czemu słowo c w e l jest gwiazdkowane, a kurwa nie? :D @down nie klikacie w reklamy to nie ma kasy :) porównaj odwiedziny na tym forum i na serwisach społecznościowych. |
Cytuj:
/Topic : najgorsze shity (takie jak fotka~) mają systemy anty-floodowe a jeden z najpopularniejszych odtwarzaczy filmów tibijskich nie może sobie na takie coś pozwolić? Żenada. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |