![]() |
Wieza nad DS'em
Dzisiaj poszedlem skilwoac na Cyce i poszedlme na DS'a. W jednym ciele znalazlem list milosny a w skrzyni jakas ksiazke.
Cytuj:
@edit Moze to jest rozwiazanie jak wejsc do tej wiezy??!! |
Akurat tak sie składa że ten podrużnik pisze że prawie znalazł sposub na wejście do tej wieży ale wpadł do tej dziury i zabił go DS
Ale my jesteśmy tak bystrzy że znaleźliśmy sposub na wejście do niej. Trzeba pujsć do NPC gdzies hyba koło Venore i u niego nauczyc się ścinać trawe a potem przyjść i normalnie ściąć trawe blokującą drzwi =] w środku można znależć only ksiązki! Jest to część questu na Winged helmet (czy jakoś tak) PS: czemu uważasz że jest to list miłosny?? #edit: oto link do prawie że pełnego spoila Questu: hxxp://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=180777 zamiast xx napisać tt |
Thx to juz cos :D
A wiesz mzoe jaki jest name NPC i co do niego napsiac? ;/ |
nie venore a w ogrodzie na wschód od thais..
|
#up masz racje w thais bodajże u Hoggla czy jakoś tak
pamiętam coś, że trzeba ścinać u niego trawe az osiągniesz 1lvl w ścinaniu trawy ale nie wiem czy to prwada gdyz niesprawdzałem tego |
W tym ciele znalazlem list mislosny jeszcze
Cytuj:
@edit No to ide do thais zagadac do tego npc. Jak ktos wie co mu napsiac to mowcie |
Ten list nic niewnosi i jest to tak jakby pozegnanie ze swoją ukochaną
Właśnie znalazłem że w tej wieży oprucz książek jest NPC ktury jest potrzebny do innego Questu Spoiler: hxxp://tibia.pl/quest_pokaz/Kissing_a_Pig zamiast xx napisz tt Jest dokładnie opisane co masz powiedziec w tym spoilerze link u gury^^ |
naucz sie proszę ożywać "Ó"
To część kissing pig quest |
Cytuj:
|
Cytuj:
(OK JUZ WIEM) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |