![]() |
dylemat... :/
miałem palka 19lvl :P poszedłem na pk zrobiłem rs'a :D spadło mi 9 lvl (obecnie 10lvl mam);(
więc zrobiłem sobie sorka żeby mi sie nie nudziło:p i teraz moje pytania: ile trwa red skull, czy opłaca sie, kiedy minie mi red skull, zacz±ć grać tym pallkiem czy kontynuować sorka? sorka ma 13lvl p seta i darvenke 4 mlvl i tak jeszcze a propo: na czym zarabiać tym sorkiem i palkiem oprócz lootbagów? |
w miesiac sorcem wbijesz 40+. rs trwa miesiac (30 dni)
nie warto ;] |
@up
jakos nie wydaje mi sie zeby wbil ten 40 lvl ale spoko ;] graj tym kim gra Ci sie lepiej.. ale w sumie wybralbym sorca |
ale sork ma mało hp malo capa i wolno sie nim expi. W dodatku jest to muj 1 sork więc zabardzo nie umiem nim grać :P
ale jeszcze zobaczę do końca rs'a został jeszcze jaki¶ czas więc się zastanowię |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Wbijaj lvl temu sorcowi, a jak Ci sie skończy rs to zobaczysz którym Ci się będzie bardziej grać opłacało. Takie moje zdanie. Pozdr. |
Graj sorcem bo chyba nie będziesz czekał 30 dni a tak to se poexpisz i potem będziesz miał całkiem fajny lvl. 8o
|
Jak mu zniknie RS to nie będzie sie opłacało wracać do palka...
|
Graj Sorcem, jak sie skończy czacha xD to zdecyduj czy będziesz mieć PACCA czy nie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |