![]() |
Czy wieżycie w duchy , demony itp ??
Tak jak w temacie czy wieżycie w duchy ,demony ,ufo , mutanty (w tym wielka stopa itp xD ) i inne (wypiszcie) ja na przykład w duchy/demony nie wieże a sądzę że ufoludki jednak gdzieś tam istnieją , tak jak mutanty ;p
|
W mutanty? Oczywiście. Widziałeś, na żywo kolege od posta wyżej?
|
Cytuj:
|
A ja ciągle wierzę, że nie będzie na tym forum już idiotycznych tematów...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
W mutanty i UFO tak, bo na temat Yeti, Wielkiej Stopy, Lizard Mena, życia na Marsie jest bardzo dużo dowodów potwierdzających te teorie.
W demony, duchy, wymysły szatanistów nie, z powodu braku dowodów. :/ PS. Pisze się "wierzycie'. |
Cytuj:
A kto go wie, Tomasz mam na drugie i niewierny jestem, jak zobaczę to uwierzę, a teraz nie wciskać mi kitów plax0r ;] Już na forum jest jeden co miał objawienie ;) |
Cytuj:
|
Demony i anioły to tzw. Energie =D Tak, wierzę.
|
Jak zobaczę to uwierzę
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Jakbym wiedział konkretnie o czym mówimy, to bym powiedział :p
|
Wieżę w energie, podobnie jak sphinx ; )
|
Aniołowie/Duchy/Demony . Tak 100% Pewności. Ufo? Z religijnego punktu widzenia nie powinienen bo to sobie zaprzecza ; p Ale jednak myślę,że coś tam jest. Mutanty? Może coś gdzieś jest w bazach NASA i tych wszystkich Amerykańskich tajnych laboratoriach. Ale po naszych lasach raczej nic nie biega.. Wielkiej stopy nie ma...
|
Mutanty? Podobno na pustyni Gobi są takie wielkie Rotwormy podróżujące pod piaskiem XD Nie pamiętam jak oni to nazywali...
@down Nie, ten ze SW zwał sie Saarlack i żył na Tatooine ;p |
te ze star warsow? xd
|
Cytuj:
PS. Poprawna forma to oczywiście sataniści. |
duchy - tak
w firmie, w której pracuję ludzie mają bardzo interesujące dowody wynikające z ich własnych doświadczeń; ) Niestety brak tylko taśmy wideo, która by to tylko zapieczętowała. Lecz ja osobiście wierze w 100% ;-) Polecam obejrzeć ten filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=deoJUB...eature=related |
Wierze tylko w to co zobaczę wiec jeżeli zobaczę to uwierzę.
|
Tak, wierzę i będę wierzył.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |