![]() |
Tibia zmiana skinów itp
To tak , małe pytanko a nawet 2.
Pragne se zmienić model w tibi ( wyglad postaci ) , pamiętam kiedyś jak grałem w tibi rozpakowywało sie jakis folderek czy cós i podmieniało obrazki... ale jak to działało to niepamientam , dlatego się pytam was czy wiecie , ew. czy jest tam jakis tutorial , bo gdy przeszukiwałem zbiór poradników w subforum o poradnikach załamałem się znajdując ponad połowe wogule nie pasujących do tematu tibi... jakieś nie zostac noobem w 24h... sam tytuł zaprzecza tej tezie ale szczegoł... A także jak moge sobie zmienić "skórke" , mianowicie te na około okienka gdzie widzimy świat tibi... także niepotrafiłem znaleść tego pośród gąszczy zbednych poradników. Dzieki z góry. |
Edycja klienta tibi jest nie legalna wiec nie znajdziesz tego na tibi.pl -,-
|
O dzizus w każdej normalnej grze można zmieniać skiny... CS , TF2 , Mario!? ... bo wkońcu to wpływa tylko na to co my widzimy ...
Wraca moje przekonanie że nie warto grać w tibie. Dobra dzieki... ... Ale chyba layout na około "okna świata tibi or whatever" można sobie spimpować co...? |
Teoretycznie jakakolwiek ingerencja w klienta Tibii jest nie legalna z Tibia Rules (w tym jakiekolwiek skiny są zabronione). Z drugiej strony, GM nie ma jak zobaczyć jakiego masz skina, więc droga wolna. Tylko na tym forum nie uzyskasz informacji jak to zrobić, niestety.
|
..........
|
Cytuj:
aa Przepraszam cię o dziwo tibia.pl nie jest już supported fansite @Topic Tak, trudno zapytać się na tibia.org.pl.... |
Cytuj:
@ down mimo wszystko to i tak łamanie zasad CipSoftu. |
Cytuj:
|
Jezu, poprostu Cip-soft zastrzega sobie edytowania swojego klienta wiec po co wy to rozciągacie tak jest i tyle, nie zmienicie tego -,-
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |