![]() |
Dluzsze wakacje?
Co o tym myslicie? :www.przedluzwakacje.1k.pl
Na stronie jest licznik odslon. Podobno na strone musi wejsc 1,5 mln osob, aby wakacje byly dluzsze o caly miesiac. Osobiscie nie wierze w takie pierdoly, ale kliknac zawsze mozna. |
ja nie wierze ze można taki temat napisać xD
|
Taka sama strona była w tamtym roku. Zmienili tylko z '2007' na '2008'. Ofc to nic nie da ;x Zrobili stronke żeby zdjęciami poszpanować :P
|
Lol, nie wieżę w to.Mają skrócić wakacje o miesiąc, a co dopiero przedłużyć...
|
Jeszce trochę a a po zakończeniu będzie nowy rok ; /
|
A może byś poczytał łaskawie, co pisze na dole strony? x)
Cytuj:
|
Już rok temu się tym chwaliłem, ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Ja mam 3 miesiące wakacji. Muahaha : P
|
Cytuj:
|
Zwykłe pospolite brednie, tylko aby ludzie odwiedzali stronke :)
|
Cytuj:
|
Auto tematu był aż tak naiwny?
|
Niektórym w ogóle się nie należą wakacje -.-'
|
Cytuj:
|
Zapraszam do Islandii, tu wakacje trwają od 21 kwietnia do 23 sierpnia, czyli 4 miesiące Ha Ha Ha Ha ! Iceland <3
|
Dłuższe wakacje? Idź na studia. Trzy miesiące wakacji, miesiąc ferii zimowych (dla najzdolniejszych, tzn tych co chcą się uczyć. Reszta nie ma nawet dnia). Zresztą, studia to jedne wielkie wakacje. Tylko te dwa miesiące sesji egzaminacyjnych....
|
Najbardziej to ja zazdroszczę maturzystom - oni mają 4 miesiące wakacji. Matury kończą się w maju, więc cały czerwiec, lipiec, sierpień i wrzesień (bo na studia dopiero od października) wolny.
A stronka tak ogólnie pozytywnie nastawiająca do życia, optymistyczna itd. więc warto wejść ;] |
@up,
No dobra, ale maturzyści przez ostatnich parę ostrych miesięcy zachrzaniali aż miło, żeby dobrze to napisać. Ten wysiłek nie ma nawet porównania do roku w podstatówce, gimnazjum czy chociażby w pierwszych klasach liceum/technikum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |