![]() |
Czy chciałbyś by wróciła stara tibia (7.1-7.6?)
Głosujcie :D
|
Nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jesli juz , to chcialbym zeby byly ze 1-3 serwery 7.6 , to tyle na ten temat . wtedy byl niepowtarzalny klimat
|
No.. pamiętam te czasy, kiedy widziałem 60 lvl i podjara :p Wtedy nawet grać nie umiałem:baby:
|
Nie, ta Tibia jest dużo lepsza.
|
Tak, nie wiem po co ta ankieta bo i tak zmiany tego typu nie beda nigdy przeprowadzone.
|
Tak o, żeby sprawdzić czy cip dobrze robi:P Albo wysle sie to im ;)
|
i że niby po co to? nawet jakby coś takiego powstało to by nikt bez bota nie wychodził z dp
|
W starej Tibii był klimat który już nie powróci, gracze nie byli tak wredni, można było z nimi pogadać, rozumieli co to jest trenowanie skili, idąc z carlin do thais obstawiałeś ile GS będzie przy moście, itp.
|
Nie bo po co? Ta tibia jest lepsza i to dużo.... B)
|
@przekazzzzz...
Cytuj:
Hyh... Tibia dąży teraz do poprawienia klimatu, no i ma klimat, lecz co jej po klimacie skoro gracze ciągle Ci sami... |
Ja chce jedynie by pozostala grafika Tibii 8.1+ a cala reszta, zeby byla jak w Tibii 7.6
|
No jasne ze tak nie bylo by dzieci allegro ktore kupuja chara za 400zl i potem sa fajne i wszystkich bija kiedys jesly 50 sorc mial pvp mogl ujebac 100eka
|
Była petycja na forum tibia.com żeby zrobili serwer w 7.6 nawet było nawet od groma pozytywnych odpowiedzi nie pamiętam ile ale grubo ponad 1000 w samym temacie. I co? Dupa. Cipy nie zrobią, czegoś takiego bo by to było przyznanie się, że zepsuli klimat :o. CipSoft jest wyjątkowo nie liczącom się z opiniami graczy firmom, w przeciwieństwie np. do Blizzarda :cup:.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oczywiście, że tak. Kiedyś, jeśli sie miało dobre umiejętności można było palkiem zabić 100 ms'a.
|
Oczywiście, że tak !!!!!
Pamiętam jak kiedyś chodziłem 20 sorcem huncić na pojedynczy resp beho :cup: ale miałem wtedy stracha, serce mi walilo jak oszalałe a teraz 15 knight expi na beholderach ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |