![]() |
Taki fajny film o Weebie
macie tutaj film o tym który pogrążył nas....
http://pl.youtube.com/watch?v=d6izR6...eature=related 5:57 minuta ,, już czekamy '' 8o:evul::evul::evul: |
powinni mu zabronic sedziowac...
|
Ile jeszcze zobacze tych żałosnych filmów/obrazków? Zrobił to co uważał za słuszne. Myślę nawet, że podyktował ten karny jako rekompensata dla Austryjaków za spalony przy którym została strzelona brama. Zresztą jeżeli Polacy graliby tak jak potrafią to wygraliby ten mecz, nawet gdyby był ten karny...
|
a tam gadacie, to jest kropla w morzu, ile było sytuacji niewykorzystanych przez austriaków, które POLSKA obrona sprowokowała? może zacznijmy rzucać się do siebie, że przez pierwsze 30 minut dostajemy srogie baty, a jedynym myślącym członkiem zespołu jest boruc;] trzeba sie cieszyc, ze mamy ten jeden zasrany punkt, bo z taką grą przejscie do ćwierć finałów i trafienie na np. holandie było by równoznaczne z wynikiem miliard do zera;]
|
Cytuj:
|
Kup.Se.Musk i Etoric dobrze gadaja, gdyby karnego nie podyktowal to austriacy by go zajebali, a tak to polacy wiec to nie mialoby znaczenia dla niego :P ale ludzie dajcie se juz spokoj z tymi obrazkami typu "webb zginal smiercia tragiczna bo nie uciekal" itp
sedziowal bo musial zreszta uefa stwiedzila ze ten karny kontrowersyjny nie byl, faul jak faul :) |
Połowa obrazków w tym filmiku to zdjęcie Webba z napisem typu "Chuj".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ale ty farmazony pierdolisz :S |
Cytuj:
|
Jasna sprawa, a spalonego naszej drużyny oczywiście nikt nie zauważył, zaćma wśród naszych rodaków :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już mi się szczerze mówiąc znudziły te zdjęcia o Webbie i tak jak widzę po komentarzach większości też. wiec dajcie sobie spokój z tymi filmami i zdjęciami.
Ps: gorszej muzy to już nie mogłeś dodać do filmu? takiego mózgojeba daaaawno nie słyszałem |
Te wszystkie zdjęcia były śmieszne dzień po meczu... teraz już nie bardzo xD
Moda szybko przemija... ;) |
Cytuj:
Niestety piłka nożna to sport niesprawiedliwy |
Najlepsze z tym ze zobaczymy za 4 lata ;D
|
to jest forum o grze ktora sie nazywa Tibia czy o Webbie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze trochę spokojniej? ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |