![]() |
Nowa grafika do tibii (By Mozqito Team)
Witam!
Chcialbym zaprezentowac i rozpowszechnic prace mojego zespolu (Mozqito TM). W sklad naszego teamu wchodza 3 osoby. Ludzie grajacy w tibie tworzacy do nich grafiki. Jest to nasze hobby. Przez ostatnie 2 miesiace pracowalismy nad nowa grafika do tibii. Nie bede sie rozpisywal. Cala prezentacja projektu znajduje sie tu: http://youtube.com/watch?v=jkNw93PTB2I Stronka narazie nierozbudowana : graphicproject.za.pl Prosba do was. Nasz projekt ma sie rozwijac dlatego jezeli lubicie tworzyc grafiki tibijskie publikujcie je w tym temacie. Bede aktualizowal nasz plik .spr dzieki czemu projekt bedzie jeszcze lepszy. Pozdrawiam. Ps. Prosze o komentarze :D |
Kwaso jest w waszym teamie?
|
Nie nikogo takiego nie znaM
:pp |
To czemu jego itemkow uzywacie?
|
Jak dla mnie to wasze nowe grafiki za bardzo kłują w oczy swoją powtarzalnością. Powinno to być bardziej zlane, np. pół cegły przy prawej krawędzie będzie się łączyć z drugą połową cegły, na innym polu, przy lewej krawędzi, itp. Ale trawa i krzaczki wraz z niektórymi itemami są wiele lepiej zrobione niż oryginały.
|
Jest kilka itemkow z neta ale nie wiele
|
"Chcialbym zaprezentowac i rozpowszechnic prace mojego zespolu (Mozqito TM)."
"Jest kilka itemkow z neta ale nie wiele " uwielbiam... no hmm z moznaby sie uprzec jeszcze ze praca waszego zespolu polega na szukaniu grafik po necie i bezczelnym ich rozpowszechnianiu bez zgody autorow.. |
Co najlepsze, ze strasnzie syfnej gry zrobiliście syfniejszą grę...
|
Geez,jak pozna podniecać sie edytowanymi pikselami w dodatku znalezionymi w necie..
|
Cytuj:
|
sciongnolem wyglada nawet nawet.Ale sciongnelo mi 2 pliki.Tibia.spr i unistall.Tibia.spr podmienilem a unistall nie moge usunąć.co jest?
|
Ten plik podmienia nowa grafike na stara jezeli masz stary spr w folderze z tibia. Mozliwe ze uruchomiles to jak starego pliku spr nie bylo w folderze. Mogl bug wyskoczyc. Sprobuj uruchomic ponownie komputer albo zakonczyc proces unninstall i wszystko powinno byc ok, na pewno da rade usunac wtedy.
|
ok dzieki,juz usunolem ;).Tibia wygłąda bardzo ładnie(jak z tego updatu)
|
OMG !!8o:D
Jak zobaczyłem te teksturki Groundów to myślałem że sie wyłoze na ziemie ze śmiechu !!:D Totalnie nie pasują, jedyne co mi sie podobało to wygląd niektórych itemów, ale ponoć nie są waszego autorstwaX( |
Bez przesady. Jest kilka itemow nie naszego autorstwa ale w porownaniu z tymi co wykonane sa przez nas to jest tego naprawde niewiele.
|
SUPer tylko tyle powiem ^^ no bo poco mi grafika? jak i tak tak samo atakuje? ;D nie pobieram ale mi sie bardzo podoba
|
Ten tompson mnie rozwalil ; p
|
moim zdaniem jest to nie fajne
|
Urozmaicają sobie grę w Tibię, więc dlaczego nie fajne?
Gra ma bawić, cieszyć, radować a oni po to tworzą grafiki by osiągnąć radość, szczęście i rozkosz. Btw. dziwne, że CipSoft nie wypuszcza jakichś skórek do Tibii, chociażby nawet słabych, ale w innych kolorach - to by dodało... eehm.. koloru! ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |