![]() |
Problem z Questem
Witam jestem nowy na forum (znaczy sie od xx czasu czytam posty ale od niedawna zarejestrowany jestem).
A teraz cel moje go posta: pewnego dnia postanowilem wykonac jakiegos questa i zawitalem do zamku krola tibianusa, za mostem byl NPC Baxter. Wiec podeszlem do Baxtera i napisalem: 19:30 Gandalf zwany Mithrandirem : hi 19:30 Baxter: LONG LIVE KING TIBIANUS! 19:30 Gandalf zwany Mithrandirem : quest 19:30 Baxter: We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me. Nie jestem jakims orlem z angielskiego ale zrozumialem ze jest jakas plaga rat'ow i mam je zabic, wiec zaczelem biegac po zamku i szukac tych rat'ow. Poszukiwania nie przyniosly oczekiwanych rezultatow wiec otworzylem neta i na tibia.pl szukalem tego questa, to ruwnierz nie wypalilo. I tu jest moja prosba jak ktos wie jak sie nazywa ten quest albo jak go wykonac prosil bym o szybka odpowiedz. (sory za to ze pl liter nie ma ale windowsa mam niemieckiego :() |
19:30 Baxter: We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Z czego zrozumiałęm to znaczy, że za każdego świeżo zabitego rata dostaniesz 1 golda. Musisz mu przynieść :) Jak już go będziesz miał to najprawdopodobniej napisz ; hi>quest>rat>yes albo hi>rat>yes :S |
Pisalem ze orlem z anglika nie jestem i w zdaniu : We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Zrzumialem poczatek ze maja problem z ratami, potem pusto, potem ze 1 gp mi zaplaci no i ze mam zabic (killed) rat czyli 1 i bring gdzies to slyszalem ale nie pamietam juz no i do mnie heh a myslalem ze to quest na demon legi (8o) Dobra dzieki, temat do zamknie cia zeby nit sobie postow nie nabijal :) |
demon legi 8o - owned
|
Heh to byl zart i prosilem zeby nikt sobie postow nie nabijal :confused:
|
Jak ma nabijac jak nie ma licznika postów? xD
A z tym Demon Legi to niezły krejzol ;;) |
Dobre, możecie zacząć pisać bajki.
|
We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Mamy problem ze szczurami w kanalach. W imie naszego wspaniałego krola place 1 blyszczacy kawalek zlota za kazdego swiezo zabitego szczura ktorego do mnie przyniesiesz. |
Cytuj:
Lord Xenn, jak ktoś już to powiedział, idź lepiej do szkoły, bo masz straszne zaległości z językiem polskim. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |