Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Problem z Questem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=178944)

LordXenn 15-06-2008 19:47

Problem z Questem

Witam jestem nowy na forum (znaczy sie od xx czasu czytam posty ale od niedawna zarejestrowany jestem).
A teraz cel moje go posta:
pewnego dnia postanowilem wykonac jakiegos questa i zawitalem do zamku krola tibianusa, za mostem byl NPC Baxter.
Wiec podeszlem do Baxtera i napisalem:
19:30 Gandalf zwany Mithrandirem : hi
19:30 Baxter: LONG LIVE KING TIBIANUS!
19:30 Gandalf zwany Mithrandirem : quest
19:30 Baxter: We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.

Nie jestem jakims orlem z angielskiego ale zrozumialem ze jest jakas plaga rat'ow i mam je zabic, wiec zaczelem biegac po zamku i szukac tych rat'ow.
Poszukiwania nie przyniosly oczekiwanych rezultatow wiec otworzylem neta i na tibia.pl szukalem tego questa, to ruwnierz nie wypalilo.
I tu jest moja prosba jak ktos wie jak sie nazywa ten quest albo jak go wykonac prosil bym o szybka odpowiedz. (sory za to ze pl liter nie ma ale windowsa mam niemieckiego :()

zero_skillu_szczylu 15-06-2008 19:50

19:30 Baxter: We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.

Z czego zrozumiałęm to znaczy, że za każdego świeżo zabitego rata dostaniesz 1 golda. Musisz mu przynieść :)

Jak już go będziesz miał to najprawdopodobniej napisz ; hi>quest>rat>yes albo hi>rat>yes :S

LordXenn 15-06-2008 19:55

Pisalem ze orlem z anglika nie jestem i w zdaniu : We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Zrzumialem poczatek ze maja problem z ratami, potem pusto, potem ze 1 gp mi zaplaci no i ze mam zabic (killed) rat czyli 1 i bring gdzies to slyszalem ale nie pamietam juz no i do mnie heh a myslalem ze to quest na demon legi (8o)
Dobra dzieki, temat do zamknie cia zeby nit sobie postow nie nabijal :)

zero_skillu_szczylu 15-06-2008 19:57

demon legi 8o - owned

LordXenn 15-06-2008 20:14

Heh to byl zart i prosilem zeby nikt sobie postow nie nabijal :confused:

Lechista 15-06-2008 21:17

Jak ma nabijac jak nie ma licznika postów? xD
A z tym Demon Legi to niezły krejzol ;;)

Bordo 16-06-2008 01:01

Dobre, możecie zacząć pisać bajki.

Jagred 17-06-2008 14:02

We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.

Mamy problem ze szczurami w kanalach. W imie naszego wspaniałego krola place 1 blyszczacy kawalek zlota za kazdego swiezo zabitego szczura ktorego do mnie przyniesiesz.

BluRegardKazoo 18-06-2008 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jagred (Post 2119695)
We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.

Mamy problem ze szczurami w kanalach. W imie naszego wspaniałego krola place 1 blyszczacy kawalek zlota za kazdego swiezo zabitego szczura ktorego do mnie przyniesiesz.

Do słownie, chyba jedyna inteligętna wypowiedź w tym temacie.
Lord Xenn, jak ktoś już to powiedział, idź lepiej do szkoły, bo masz straszne zaległości z językiem polskim.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23.