![]() |
Pythera Ob
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=34566 tibiacam
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=34560 tibia cam tv Ad\ Endless Circle vs Armada Szkoda że mnie niebyło :baby: |
No dawno nie widziałem jakiejś akcji z pythery, przez chwile myślałem, że po dupsku dostaniecie. Wszystko ładnie tylko ten bot, bodajże 44 minuta combo za 1,7k wszystkie sdki równo i odstające exori gran, to nie mogło być liczone ;p
anyway gratz |
hahah jaka taktyka :D 200 ek blokuje 10 osob po to zeby im sie SD skonczyly :D
dpbrze tak tym jebany PA |
Hail Armada, Bop, Insomniacs, Awaken, Wicked! :)
|
@up
kolega damu unixa ? aka sir damu krazy z danery @2up po prostu czekali na kima i aishe jak wpadli to od razu poszło combo w jacka |
czy mi sie wydaje czy na filmiku z polakow byli tylko volderius soliz i meresstrae?
tak btw jaki wynik?? |
Cytuj:
|
ładnie poszło tam z tym ek co na wejściu na dragon laira blokowała przejście
fajna akcja jak ktoś wpadł 58ed i 2x ue z teraa XD:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Precz z rasistami! |
Cytuj:
|
wkoncu bo juz dosc mialem patrzenia na forum jak dhigo kozaczy
|
Cytuj:
Wydaje ci sie, z Polakow nie bylo tam nikogo :) |
wiec kto gral tymi 3 charami?
|
Cytuj:
Dobre pytanie hehe :) |
Cytuj:
|
@Texterus
Philip to nie moj kolega,walcze przeciwko niemu na Danerze.Damu Unixa i Sir Damu sprzedalem,a w wojnie na Pytherze jestem za Endless Circle. :] @Ax,czemu nie pomagasz Polakom? :P |
Cytuj:
poprostu armada pomaga nam we wojnie, my pomagamy im :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A chciałem dojsc do Aaterny, ale liderzy tej gildi nie chcieli mnie przyjąc bo po pierwsze mam za duzo kolegow z Brazylii, a po drugie kilku członkow tej gildii, pewnie tych mniej prominentnych, mialo jakies objekcje do mnie :baby: Gdy Brazyle doszli do wojny, cale dowodztwo na czele z Kimem, Glovem ,Ehlem ,Kuro itd chciało mnie zaprosic, ale unioslem sie honorem i nie chcialem byc z Polakami w gilidi ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |