Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   I will protect the secrets ..... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179110)

Sasukekeuhn 17-06-2008 07:06

I will protect the secrets .....

[MONSTER]Apprentice Sheng[/MONSTER] wydaje takie odglosy:
Cytuj:

I will protect the secrets of my master! Kaplar! You already know to much

Czy waktycznie dużo wiemy? :P Chyba idziemy w dobra stronę

Kshaq 17-06-2008 09:13

Szczerze to nie wiemy nic, a wszystkie poszukiwania kończą się w tym samym miejscu, w którym się zaczęły. Wyjątkiem było ogłoszenie "Znikania Spike Sworda", które na Antice było znane od niepamiętnych już czasów... :)

Carbon 17-06-2008 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sasukekeuhn (Post 2119180)
[MONSTER]Apprentice Sheng[/MONSTER] wydaje takie odglosy:

Czy waktycznie dużo wiemy? :P Chyba idziemy w dobra stronę

Najwyraźniej on broni sekretów Mino Mage :D
A może z apprentica leci jakis rare?

Kshaq 17-06-2008 17:41

@up
To chyba logiczne, że mówi o MM na Rooku. Jego pytanie odnosiło się bardziej do drugiej części wypowiedzi Sheng'a "You already know too much" - "Wiesz za dużo/Więcej niż powinieneś itd.".

Jednak nie wiemy tak naprawdę niczego... :)

Regoor 17-06-2008 17:51

Ja myślę, że to jest po prostu takie stwierdzenie, które ma coś dać do myślenia.
Ale pewnie nic niezwykłego się pod tym nie kryje. Takie jest moje zdanie.

Helodin 17-06-2008 18:25

taa a demon mowi "your soul will be mine" a souli nie drainuje:cup:

shoq 17-06-2008 18:28

Lol
Ork mówi "Prek tars, dekklep zurk." Lepiej tym się zajmijcie. To co mówi sheng jest dla utrzymania klimatu, a nie żadna wskazówka...

ErAgOg 18-06-2008 16:54

A jak mi tak kiedyś sheng powiedział, to mu odpowiedziałem: "No! I don't!", a on na to "Rly!?", a ja "Rly, rly!", a on "So I'm so sorry", a ja "Np" i przestał mnie atakować!!1

RailChris 18-06-2008 17:25

a w 2 części były dinozaury i smoki??

Ditto 18-06-2008 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helodin (Post 2120287)
taa a demon mowi "your soul will be mine" a souli nie drainuje:cup:

ale tu chodzi o dusze a jak cie zabije to kurwa w*******a twoja dusze i jak przychodzisz znow to ma full hp, proste?

@eragog

a ja do rata plx i on napisal haha nub ; \

@railchris

nie, ale free itemki i invity do domkow z truskawkami

@shoq

jezyk orkuw zostal rozszyferowany - a = z, o = x, c = m, g = h, v =q itp : / latwo zczaic - klikasz cokolwiek na klawiaturze i jakos tak wychodzi mowie ci to dziala

@regoor

tak, to daje do myslenia, jak cala tibia - uczy, bawi, cieszy :cup:

@carbon

mi wypadly zlote monety, o to ci chodzi?

@kshaq

nub

@down

nie

@2 down

tak

@mody

nawet goffin mnie broni

Carbon 19-06-2008 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2122633)
ale tu chodzi o dusze a jak cie zabije to kurwa w*******a twoja dusze i jak przychodzisz znow to ma full hp, proste?

@eragog

a ja do rata plx i on napisal haha nub ; \

@railchris

nie, ale free itemki i invity do domkow z truskawkami

@shoq

jezyk orkuw zostal rozszyferowany - a = z, o = x, c = m, g = h, v =q itp : / latwo zczaic - klikasz cokolwiek na klawiaturze i jakos tak wychodzi mowie ci to dziala

@regoor

tak, to daje do myslenia, jak cala tibia - uczy, bawi, cieszy :cup:

@carbon

mi wypadly zlote monety, o to ci chodzi?

@kshaq

nub

W tym momencie dostajesz raporta ponieważ
To jest SPAM

A co do twojej mysli dowiedz się gdy jest plaga ratów w której występuje Munster to w tedy z jednego rata na 100 wypada rare ....

Gofin 19-06-2008 16:53

@Up
Przeczytaj sobie definicję spamu, a potem używaj tego pojęcia baranie.

@Topic
Myślę że to nie ma żadnego związku z naszą teoretyczną wiedzą. Ot tak tekst aby nadać "klimatu".

@Kshaq
Cytuj:

Szczerze to nie wiemy nic, a wszystkie poszukiwania kończą się w tym samym miejscu, w którym się zaczęły. Wyjątkiem było ogłoszenie "Znikania Spike Sworda", które na Antice było znane od niepamiętnych już czasów...
Może jest coś co na innym serwerze jest powszechnie znane, niewiele osób o tym wie, a ma powiązanie z ewentualnym questem. Osobiście jednak myślę, że to poprostu trik mający na celu zainteresowanie Spajkiem. Szczególnie biorąc pod uwagę brak powiązania czynności powodujących zniknięcie Spajka z jego zniknięciem. No chyba że ma to sens, ale o nim jeszcze nie wiemy.

Carbon 19-06-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gofin (Post 2124672)
@Up
Przeczytaj sobie definicję spamu, a potem używaj tego pojęcia baranie.

@Topic
Myślę że to nie ma żadnego związku z naszą teoretyczną wiedzą. Ot tak tekst aby nadać "klimatu".

@Kshaq

Może jest coś co na innym serwerze jest powszechnie znane, niewiele osób o tym wie, a ma powiązanie z ewentualnym questem. Osobiście jednak myślę, że to poprostu trik mający na celu zainteresowanie Spajkiem. Szczególnie biorąc pod uwagę brak powiązania czynności powodujących zniknięcie Spajka z jego zniknięciem. No chyba że ma to sens, ale o nim jeszcze nie wiemy.

Gdybyś nie wiedział to Spam oznacza :
Bezsensowne pisanie żeczy , powtarzanie się , nagminne pisanie tej samej żeczy

@topic

Kwestia uroku rooka...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36.