![]() |
I will protect the secrets .....
[MONSTER]Apprentice Sheng[/MONSTER] wydaje takie odglosy:
Cytuj:
Czy waktycznie dużo wiemy? :P Chyba idziemy w dobra stronę |
Szczerze to nie wiemy nic, a wszystkie poszukiwania kończą się w tym samym miejscu, w którym się zaczęły. Wyjątkiem było ogłoszenie "Znikania Spike Sworda", które na Antice było znane od niepamiętnych już czasów... :)
|
Cytuj:
A może z apprentica leci jakis rare? |
@up
To chyba logiczne, że mówi o MM na Rooku. Jego pytanie odnosiło się bardziej do drugiej części wypowiedzi Sheng'a "You already know too much" - "Wiesz za dużo/Więcej niż powinieneś itd.". Jednak nie wiemy tak naprawdę niczego... :) |
Ja myślę, że to jest po prostu takie stwierdzenie, które ma coś dać do myślenia.
Ale pewnie nic niezwykłego się pod tym nie kryje. Takie jest moje zdanie. |
taa a demon mowi "your soul will be mine" a souli nie drainuje:cup:
|
Lol
Ork mówi "Prek tars, dekklep zurk." Lepiej tym się zajmijcie. To co mówi sheng jest dla utrzymania klimatu, a nie żadna wskazówka... |
A jak mi tak kiedyś sheng powiedział, to mu odpowiedziałem: "No! I don't!", a on na to "Rly!?", a ja "Rly, rly!", a on "So I'm so sorry", a ja "Np" i przestał mnie atakować!!1
|
a w 2 części były dinozaury i smoki??
|
Cytuj:
@eragog a ja do rata plx i on napisal haha nub ; \ @railchris nie, ale free itemki i invity do domkow z truskawkami @shoq jezyk orkuw zostal rozszyferowany - a = z, o = x, c = m, g = h, v =q itp : / latwo zczaic - klikasz cokolwiek na klawiaturze i jakos tak wychodzi mowie ci to dziala @regoor tak, to daje do myslenia, jak cala tibia - uczy, bawi, cieszy :cup: @carbon mi wypadly zlote monety, o to ci chodzi? @kshaq nub @down nie @2 down tak @mody nawet goffin mnie broni |
Cytuj:
W tym momencie dostajesz raporta ponieważ To jest SPAM A co do twojej mysli dowiedz się gdy jest plaga ratów w której występuje Munster to w tedy z jednego rata na 100 wypada rare .... |
@Up
Przeczytaj sobie definicję spamu, a potem używaj tego pojęcia baranie. @Topic Myślę że to nie ma żadnego związku z naszą teoretyczną wiedzą. Ot tak tekst aby nadać "klimatu". @Kshaq Cytuj:
|
Cytuj:
Gdybyś nie wiedział to Spam oznacza : Bezsensowne pisanie żeczy , powtarzanie się , nagminne pisanie tej samej żeczy @topic Kwestia uroku rooka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |