![]() |
[BEZ KLIMATU] Propozycja [tagi Na Forum]
Witam, koledzy RPG'owcy. Otóż, ażeby utrzymać klimat w miejscach, gdzie być powinien, i żeby nie pojawiał się tam gdzie nie trzeba, uważam, iż nasze forum powinniśmy "Stagować". O to o co mi chodzi:
- [KLIMAT] - w temacie z tym dopiskiem, wszystkie posty powinny utrzymywać klimat, bez postów np. "Super, dawaj wykład" Albo coś takiego. - [BEZ KLIMATU] - Zwykły temat, gdzie piszemy posty normalne. Tematy bez tagów powinny być usuwane (te nowe) a posty odbiegające od Tagu, usuwane również. Sugeruję przyklejenie tematu i wprowadzenie zasad w życie. |
"Otagowałem" tak na szybkiego patrząc jedynie po tytułach.
Moderator grupy też powinien móc zmieniać nazwy, wystarczy dwukrotnie kliknąć na tytuł tematu... |
Chciałbym tylko zauważyć, iż temat "Przedstaw się" Powinien posiadać tag "KLIMAT"
|
Mogę zmieniać, ale dopiero teraz się pojawiłem tu ;|
|
~BumP~
Proszę o ewentualnie tagowanie tematów w jakim systemie są, np. [DnD] (Dungeons and Dragons), [M:tG] (Magic: The Gathering) itd. |
Proponuje również tag [Multi-fusion] (z ang. Multi-połączenie, multi-mieszanka).
Odnosi się on do tematów, które nie są stworzone na podstawie jednego, konkretnego systemu, tylko "Gdzie pasuje, tam go użyje". |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |