![]() |
Tabaka ; / coś z nosem
hello
a więc od pewnego czasu biorę dość sporo tabaki... i od jakiś 4 dni jak wezmę dawkę jak dla niemowlaka to już okropnie mnie boli nos (to pewno podrażnione śluzówki :P)i jeszcze mnie raz na jakiś czas nos pulsuje... tak tylko w jednym miejscu... czy to może od tego? ktoś to kiedyś miał? do lekarza z tym nie pójdę. help plax :/ bo to mnie denerwuje |
Więc tabaki nie bierz i zobaczysz czy się polepszy.
<zuo ^_^> |
Najpierw to Ty pójdź się ortografii naucz. Nie wiem czy to od tego. Jakoś w 1 klasie gimnazjum też mieliśmy z kolegami taką fazę na tabakę, ale jak raz z kumplem przeholowałem to od tamtej pory tylko okazjonalnie jej zażywam ; ) Odstaw tabakę na jakiś czas i już.
|
Cytuj:
|
Trzeba było kurwa w nocha dawać ten syf?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chciałeś się przylansować jakie to mocne używki zażywasz?
|
Cytuj:
|
Kogo to obchodzi.? To jest nielegalne w Twoim wieku i tyle. I widac czemu. Nie znasz umiaru i teraz masz problem z noskiem ; (
|
Powiedzcie mi co jest takiego w tej tabace? Mi po niej się tylko na łzawienie i kichanie zbiera.
|
Jest NAPRAWDE dobra na katar: d
Na innych to działa jakby wciągnęli niewiadomo co.. Takie placebo dla gówniarzy.. Chociaż są i koneserzy którzy lubią powiew świeżości: P |
To doprawdy smutne.
|
Cytuj:
Nie ciągnę. Ciągnąłem przez 4 lata i mi się znudziło ^^ @down Zależy jak kto woli. Ja lubiłem i tak, i tak ^^ |
Tabakę powinno się zażywać w małych ilościach, żeby rozkoszować się jej aromatem. Nie rozumiem ludzi, którzy wciągają centymetrowe krechy... ;/
|
Cytuj:
|
@up
Ale jesteś fajnyyy... :O @2xup To tak jak z papierosami. Ludzi pala paczkami byle mieć coś w mordzie.. Nie delektują sie tym. W sumie nie dziwne, bo to co kupuja to syf.. Smaczne papierosy robi się samemu. Musze przyznać, że takie ręcznie robiony sa naprawdę niezłe: d I dlatego własnie mamy ograniczenie wiekowe; ) @down Owned :x |
@Jokaa
I to mówi, ktoś kto ma zapchane śluzówki. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |