![]() |
Przeczytaj
Witam, na początku chciałbym zaznaczyć, żebys nie czytał tego tematu jeżeli grasz mniej niż 4-5 lat (tibia). Mam nowy pomysł na grę, ale nie osiągne tego bez was. Mianowicie chodzi mi o stworzenie czegos typu 'rodzinki', wiecie o co chodzi zapewne.. Ale jest jedno ale, rodzina jest stwarzana po to, by zawładnąc serverem( może śmieszne, ale jesli gracie długo to wiecie, że nie trudno jest to osiągnąć do tego w kilkanaście osób. Ogarniasz gre? Używasz mózgu? Masz wyje**ste PVP? Jesteś PG'erem? Masz rl lajf? To miejsce dla Ciebie.. Zanim zgłosisz swoją kandydaturę przemyśl to dokładnie, bo nie bedzię odwrotu. Sam założyłem dziś postać rano a juz 20 lvl i jade dalej. Ludzie bez pacca, bądź z zamiarem zakupu w najbliższych dwóch tygodniach, bez stażu, ogarnietęgo PVP nie będą brani pod uwagę. Tak, tak, możesz se napisać ze ogarniasz, ale ja to sprawdze, badź wrzucisz jakis dowód w postaciu filmu, etc... Masz mózg, pomyślisz.. Formularz wypełniac w tym temacie bądź pod numer GG - 1020585 Staż: Wiek: PVP: Jaka profa ogarnięta: Dowód na dwa powyższe punkty w postaci filmu, badź małej rozpiski słownej, linki do charów: Co wniesiesz do teamu?: Przypominam, że zacznymy od jutra, bądź kto może od dziś. Nie zwracam uwagę na to czy botujesz, thiefujesz, hackujesz, ten server ma byc nasz. Myślicie jaki? Więcej info na gg, typu server itp.. |
Servery już są za stare na takie coś, na każdym servie jest już pare 200+lvli. Lepiej poczekać na nowy server, ale znając Cipsoft to możesz się nie doczekać :D
|
Nieee :) Myślę, że sie uda, nie chodzi oczywiście o samo to by zawładnąć serverem na maxa, wybić się, być szanowanym teamem i ogarniac,
|
takie cos dzisiaj mozesz zrobic tylko na infernie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |