![]() |
Guardia fake
http://pl.youtube.com/watch?v=MbegGPgw1Ww
dalem juz ten link w dziale "filmy" ale nadaje sie on do fake wiec wklejam go takze i tutaj, prosze o komentarze |
Troszkę bluzgi...
Graficznie średnie... Ale Fajne jak dla mnie... |
Graficznie nie za dobrze, ale fabularnie.. mm ; D
|
Lól rlz! XD
9=/10 |
Jak wchodze mowie sobie
"Ja wale kolejna marna prowokacja" Ale potem, jak to obejzalem to mnie powalilo na kolana i zaliczylem 5 metrowego roltfa Ten fake jest POWALAJACY @down kolo jest **** ****** |
@up
Oglądam twój profil myślę sobie "Ja wale kolejna marna prowokacja" Ale potem, jak go obejrzałem to mnie powaliło na kolana i zaliczyłem pięciometrowego roltfa Ten koleś jest POJEBANY |
@up
Powinno być Ten koleś jest POJEBANY @topic Fajny filmik ;) |
pr0
hahahahahahhah zaje*** xDDD super super mega pro evul xDxdxDXDXD takie mi sie najbardziej bodobaja hahahahha super xDDdddd
|
nie wiem Jaka jest odwrotność Rządzisz ale hagi nią powinien mieć zamiast "Użytkownik Forum" ;] A sam filmik wymiata ;] mimo iż krótkie to dobre ale mogłeś ;]. Ale ktoś kiedyś mówił że "Avager, ktoś tam i ktoś tam będą pierwszymi którzy zrobią animowany Fake z głosami" ;] jednak ktoś był szybszy ;]
|
Cytuj:
pamietam chociazby american idiot (a to nie jedyny) @down a kto by sie nie zczail? -.- |
A tak swoja droga, to te glosy nie sa jego. To fragment przerobki reklamy gum do zucia. Winterfreshow czy tam Orbitow.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
;d
fajneeeee mi tam sie podoba xd
|
Beznadzieja...... 1/10 za to ze na youtube...nie smieszne i wogule
|
Cytuj:
|
g,oodd
Fajne Fajne :cup:
|
Fajne xD Widziałam jeszcze 2 pozostałe twoje filmy i też były dobre :)(Jak oni śpiewają było i Idol chyba).
|
Zajebiste!!! 8o
10/10 |
Przebiło wszystko nawet głupote Hagiego( cytuję "pomóc nowym fake'owcom" ... Piew musisz pomóc sobie), skłonności do plagiatów Dyngiego.... Poprostu wszystko! Najbardziej podobała mi się akcja z Orbitem. Ogólnie spoko.... Jak potrzebujesz cyferki to napisz 25 pw do mnie może któregoś odczytam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |