![]() |
Dlaczego gracie w tibie??
Dlaczego gracie w tibie??
Wiele osób chce jak najszybciej wbić xx lvl, albo być najlepszymi graczami. Mi na przykład nie zależy na lvl, skill itp. Ja gram dla zabawy, bot to jest fajna gra RPG, czyli taka jaką lubię. Zapraszam do głosowania oraz do komentarzy... |
Dlaczego sie myjesz?
|
Cytuj:
2. Zeby nie śmierdziec |
znajomi, kasa, zabawa.
|
Cytuj:
W tej chwili nie gram w ogóle, po letnim update może trochę pogram, ale tylko i wyłącznie dla zabawy |
UP! Kolejny głupi temat dlaczego grasz itd. To moze jeszcze zróbcie z 4 Dlaczego grasz Sorcerm/Drutem/Knightem/Palem + Dlaczego uzywasz exura a nie exury gran i dlaczego strzelasz z bowa a nie z crossbowa
|
Gram bo Tibia mi się podoba i idealnie zabija moją nude.
Plusem jest też to, gdy już przestane grać dobrze na tym zarobię (sprzedając postać). |
Było...
Ale odpwowiadając na temat to zabawa, bo po to są gry komputerowe...(no, może oprócz edukacyjnych) |
Omg, co za temat..., zresztą było..Nie gram w tibię...
|
Cytuj:
@TOPIC Gram bo siem uzalerzniuem!!!!!!!11111111X(X(X(X(X( Było o tym 57368764 razy . |
inne/żeby zabić nudę.
|
bo kumpel zrobił se full druida to z nim gram
|
For Fun.
Poza tym, jestem w tibii kolekcjonerem-moim celem jest zebrać wszystkie itemy w grze xD. |
@michoss
powodzenia :D ja gram dla lvla, jednoczesnie dla zabawy. bicie pikselkow mnie odstresowuje, a jak dane expowisko sie nudzi, ide na inne, potem wracam na poprzednie itd. expienie na niepoznanym expowisku jest strasznie fajne :D |
Zaznaczyłem Inne
Powód : Bo tak ;s @Down Nieprawda ;p |
Każdy z was gada, że gra dla zabawy, a jest uzależniony.
|
Gram bo lubie... pogadać z kumplami 3 miechy mialem 26 lvl xP, a codziennie w tibie gralem
|
Cytuj:
na szczęście. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@ErAgOg
Twoje wypowiedzi wcale nie są "fajne", bo zdaje się, że o to ci chodzi. @Topic Ja praktycznie już nie gram. Wbijam tylko, aby trochę sam/z kumplami pozabijać (ludzi dla niekumatych)... bardzo odpręża. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |