![]() |
Combo od larv.
Server: Candia
Location: Ankrahmun Desert Name: Darkseph Level: 267 Magic Level: 28 Zabijanie boterów na non-pvp Zobaczcie sami: http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=igwcxtpo2lc2obyw |
Ozeszkurwa xDD Zajebiste, juz myslalem ze keylogger ale to calkiem przyzwoity film :) Przekozacko to wyglada.
Jeszcze te rzucanie rare'ami po pustyni, takim to sie nudzi :D |
jescze nie key ;p
ale filmik i tak nudny |
dobry film nie jest zuy ;) jak sie czlowiekowi nudzi to potrafi wiele wymyslic :P
|
Cytuj:
Taaa, laczone hity od larv wynoszace 450dmg napewno nie sa zue :D |
Super film, polecam :D
Najpierw pomyślałem, ba, proste, sam tak zrobie, ale jak wszedł ten koleś i go w 2 sekundy do reda zjechały - zrezygnowałem XD |
Bardziej żałosnego 'trap' teamu, niż ta banda ciot, w życiu nie widziałem
Piona |
@Up
Dementhez pauer _/ buhahahahahahah |
Mam pytanie jak obejrzeć film np. larva.CAM?
Przez zwykłego tibicam? Rozszerzenie Rec działa... |
Cytuj:
Juz chyba 5 post z pytaniem na ktore wstukasz sobie haslo i znajdiesz w szukaj znajdziesz |
Wiem, że tak to sie robi, ale jeżeli ten filmik na tych "pasach" się nie wyświetla ...?
|
Jakich passach? Sciagasz tibiacam tv wskazujesz gdzie masz klienta tibii i odpalasz zadnych passow nie trzeba ani do tibicam ani do tibiacam
|
zajebiste. to twoj film czy znalazles?
|
Nie ma co , widać że tym ludziom na non-pvp sie już nudzi xDDD
|
odp
Cytuj:
|
a czy darkseph nie ma przypadkiem konta?? chyba niedawno wstawial filmik z frostow
|
Ja tak kiedyś padłem, siedząc kilka godzin na scarabach i asach, wychodziłem 84 ek'iem na ~40% hp, no bo po co tracić uhy (wtedy uhy) jak same scaraby po drodze i larvy nic nie zrobią. Nie wziąłem pod uwagę, że coś za pusto było - jak wyszedłem up to nawet nie wiedziałem kiedy padłem ;o Straciłem 100k (aol i blessy), ale Ci co trapowali bottera oddali mi cały jego loot czyli f axe i 8k, i tak byłem na minusie :>
|
widzać że pan up kłamie żeby być fajnym ...
jak mogli ci loota oddać jak miałes aol? |
Widać, że pan up nie wie co to czytanie ze zrozumieniem...
ale Ci co trapowali bottera oddali mi cały jego loot |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |