![]() |
Ludziska pomocy
Przymierzam się do ponownego grania na wspaniałym świecie jakim jest bez wątpienia Elysia. Moje pytanie brzmi:
Jaką profesję wybrać jeżeli zamierzałbym grać nie dużo ( 2-3 no max 4 godziny per dzień) oraz żebym nie cierpiał na brak expowisk. Mała sugestia: Co do Sorcka i Druta sprawa jest jasna - trzeba pacc. Knight i palladyn lepiej brzmią. Moja rozterka tkwi w tym że knightem mogę sobię pozwolić na granie w każdej chwili a pallkiem muszę się do expienia "przygotować" uzupełniając suplajsy itd. Plax pomóżcie co łaska bo sam nie wiem już. Jestem skołowany jak koło fortuny ;( Za wszelkie rady te lepsze i gorsze oraz za spam dziekuję :D |
Cytuj:
"przygotowanie" palka na exp nie zabiera wiecej niz 5 min |
Cytuj:
|
Ja słyszałem ze knight expi czasami z mana potionami wiec chyba też trzeba wracać na zakupy..
ale w sumie mam tylko 130 ek to może nie wiem jak sie expi knightem.... |
@up czemu padles na mamucie?? czyzby lag lub kick???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kina jest fajowy ale szkoda że ma słabe pvp ;( wybiorę palka bo jest połączeniem magika i kiny B) |
hum ? palek = kina + sorc? wątpie
@Befsztyk grałem na kilku mc i zapomniałem że Enerisem wracam z campa. |
Artur xD
kici kici |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moglby ktos mi tu porzyczyc eq na rooku ;o? zaplace na mainie
|
Ej a może zainteresowany WT? Potrzebuje kasy na Arcani ;>
|
Że Tak Powiem Pallem Się Najłatwiej expi (dla mnie ) kina fajny ale skilowanie :p racja pvp slabe Kina Nie ma wogóle waste Pall 80+lvl assasin stary to juz spoko sam wybierz ja gram sorcem B)
|
Kina-po wbiciu hlvl'a fajna zabawa na bloczeniu boss'kow i lepszych monsterkow
Pall-na 9 lvl wbijasz 70 dist i szybko expisz Sorc- 65 lvl i pk innej opcji nie widze (wole pall i kine do mchara, sorc noobchar) Druid- To co sorc ale przydaje sie jako mchar do leczenia all na quest |
Cytuj:
|
............:]..........
|
To zalezy.
Jeżeli kupujesz PACC ,to na twoim miejscu wybral bym Sorca:).
Może sam zagram na Elysia'i kiedyś grałem :D ,może koledzy mnie pamietaja. To były czasy :). |
Hail Archeolodzy!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |