![]() |
Jak nie zmarnować pacc?
Kupiłem sobie pacc z nadzieją, że będę miał lepszy exp niż 14%/h na of. Of mi się znudził i na razie nie mam ochoty expić. Co mogę robić w tym czasie jak sie nudzę?:P Jakie wykonać przydatne questy?
|
Nie napisałeś jaki masz poziom, profesję ... więc skąd mamy wiedzieć jakie questy możesz sobie wykonać? Pomyśl czasem zanim coś napiszesz :baby:
|
Postmana i areny jak masz wystarcający lvl zeby se poradzic
|
71 ek -znaki-
|
Mozesz tez isc na dwor jak ci sie nudzi.
|
Po prostu expić i wbijać poziomy :) proste?
|
Weź moze jednak idz na dwór... kolejna osoba z PACCem siedząca przed Tibią 24/7 :evul:
|
@up
jak sie ma pacc to sie robi wszystko zeby go w pełni wykorzystać.. |
UP
A jak się jest takim idiotą to się tak pisze? |
Ja kupiłem pacca, żeby nie bić lvla 5h tylko 2h więc mniej siędzę przy kompie logiczne co nie?
|
jak nie masz ochoty expic to poprzegladaj sobie spis questow i te w ktorych nagrody Cie zadowalaja i widzisz ze dasz rade wykonac go samo badz z kolega (ktorego poprosisz o pomoc) to idz zrob te questy. Postmana pewnie masz wykonanego, ale jesli nie to koniecznie wykonaj. Mozesz zrobic explorer society quest... tam gdzie sam nie dasz sobie rady to popros znajomego o pomoc. To Ci zajmie jakis czas. Jesli nie chce Ci sie expic to moze po prostu pozwiedzaj sobie pacc area, idz na rozne potwory, nawet majac waste... przynajmniej bedziesz mial z tego radoche :)
|
Swoją drogą, nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy boją się kupić za wcześnie PACC`a, żeby go 'nie zmarnować'. 90 dni to taka kupa czasu, że mi w trakcie PACC`a gra nudzi się wielokrotnie. Bez obrazy, ale ludzie piszący 'najpierw wbij skille 100/100, i zarób 100 k żeby było za co expić wbij 50 lvl, a potem kup PACC' są albo skrajnie biedni, albo skrajnie skąpi.
|
@UP Prawie all UP
Czego piszecie posty typu "Idź lepiej na dwór". Po co to?? Debilizm? Jak macie pisać takie posty to nic nie piszcie i nie róbcie spamu @Topic Porób z kolegami jakieś trudne questy albo coś w tym stylu. Zwiedź miejsca tylko dla pacc, idź na arenke^^ Jest jeszcze więcej pomysłów tylko trzeba pomyśleć :P |
Ja jednak proponuje ci iść na dwór :p Pozwiedzaj miejsca niedostępne dla zwykłych ludzi... porób z kolegami jakieś trudne questy przyosiedlowe... Powodzenia! 8o
no to eLo. |
Zrób update VIP listy
|
Po wykonuj questy po nabijaj lvl ,pochodz na hunty itp
|
Z góry sry za offa.
@up WOW!!1 Co ty nie powiesz? Jaka inwencja i pomysłowość! Wszystko co napisałeś było już wyżej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |