![]() |
Moje fake(SMIESZNE!!) Historia Wlatcy Tipji
|
Cytuj:
Po pierwsze nie umiesz wklejać obrazków. Po drugie ciągle mi się ten sam obrazek ładuje, pomimo innego adresu. Po trzecie czuję że to kolejny fake o "władcy noobie!", który jest pseudo-śmieszny. Po czwarte nie pisz więcej w temacie "(SMIESZNE!!)" skoro nie wiesz czy to na prawdę będzie dla nas śmieszne. |
Czy to jest prowokacja?
|
Aleee Beeeeeeeeeeeznadziejne nie mogę na TO COŚ patrzeć ;(
|
Juz naprawilem, a foteka.pl nie działa, więc dałem tu, a tam nie da sie obrazków dodawać, oceńcie to teraz pls
|
Xd
No to oceniam
+lubi piwo koniecz a minusy -ortografia -wykonanie -sklejka -krew -efekty -o co chodziło tam na konczu efekty -,-,-,-,-,-,+=1/100000 |
Cytuj:
|
;(
moze troche bys sie postaral, a nie takie na odwal sie, linki nie dzialaja, tylko 1 i moze bys jakas historie wymyslil a nie jak juz wpomniano "pseuso-smieszne" fake'i.
|
Tiaaa...To jeest tak śmieszne, rze asz ńe simieszne
|
BeZ Sensu
LoL Linki :P X( Blee :kon: Weś Popraw Bo 2 link niedziała :fuck:
|
naaaaaaprawiooooone już
|
bo obejrzeniu tego fake moje oczy tak jakoś MOCNO zabolały
-efekty (paint wiec szkoda gad... yy pisac) -sciany -NIKT NIE PISZE "ktos" tylko "???" -brak smiechu -nudna glupia fabula -zdjecia w linkach (doradze noobkowi) http://www.imageshack.us/ -format JPG -obrazki mega duże -error- nie ma plusów rob ale poczytaj jeszcze z 10 razy poradnik (ja tak zrobilem :D) |
@up
Cytuj:
- też racja - a on pisze "Ktoś", i jakoś katastrofy nie ma. - racja - racja ^^ - noob a newbie to różnica. Btw. Noob to osoba, która wypowiada się "mondrze" o temacie, o którym nie wie nic. Jesteś noobem, bo mówisz na niego noob a nie wiesz co to znaczy ; P - błąd, jednak jesteś początkującym - racja.. Dam ci 6/10, postaraj się bardziej.. |
Dno, dna... -0/10
|
Zaraz zaczynam nowe...jakies porady? Ma byc normalny, smieszny, mroczny czy tajemniczy?:)
|
@up
1) czytaj poradniki 2) skoncz z nimi (ja robie ostatni jak mnie wywala to będę tylko komic) 3) gimp i imageshack nie boli 4) wklejaj porządnie sciany 5) oglondaj inne fake 6) nicki troszke wyzej |
Mi tam obojętne. Rób tajemniczy, bo tak mi z wyliczanki wychodzi :P
|
Psełdo śmieszny fake. -10000/10 :evul:
|
Nie rymuje ale...?
Durny , denny , nie codzienny!
nie karmie trolli bo turok mi zabronil ;o 1/10 Powaga :] ten fake wiecej nie wymaga xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |